Sayfa 155/1013 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,228

Smile

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    "Eyy Reis, sen neylediysen güzel eyledin." topiği açalım..
    Bu iletiyle başlayalım....
    "Yap-İşlet-Milletin orasına sok." vb. procelerle sürdürelim....
    Anlaşılan Cafede işler kesat !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ahlaksızın, hırsızın, rüşvetçinin, adaletsizin, yalancının tanımında birleşemediğimiz, benim hırsız, ahlaksız, rüşvetçi, adaletsiz dediğim insanları kahraman kabul eden insanlarla benim ortak hiç bir şeyim olamaz.

Ayrıştığımız diğer konuları da buraya yazsam uzun bir liste olur.

Benden uzak dursunlar yeter.

Merak etmesinler, ben onlardan köşe bucak kaçıyorum zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    ülke açısından bir kıvlcım yakalım tüm dünyayı sarsın
    Birrr dolarla yakılabiliyor mu bu kıvılcım.

Yakılıyorsa yakiim. Sarsın bütün dünyayı.. (Bu üç kahkahacı, ben, keyfim ve kahyası oluyorlar)

mesajlarımı okumuyorsun galiba hele bu dönemde dolar alan hata yapar
    ülke açısından bir kıvlcım yakalım tüm dünyayı sarsın kağıt basarak kazanan amerika emparyalizmine uluslararası dolar spekülatörlerine hayır diyelim
    buna da vatandaş olarak biz dolara yatırım yapmıyarak başlıyalım diyorum
    söylediklerim net ve anlaşılır
    Sayın rumenigge, sade vatandaşı hedef almaktan vaz geçersek köprü geçişlerini, tünel geçişlerini DOLAR üzerinden alan DELİ DUMRUL erklere bunları söylersek ciddi olduğumuz anlaşılır, yoksa trol olur çıkarız. Öncelikle devleti yönetenler emperyallerin parasını kullanmaktan bir vaz geçsin sonrasında kıçı kırık sade vatandaş haydi haydi vaz geçer. Önce çuvaldızı taraf olduğumuz adamalara batıralım sonra iğneyi bize batırmak hakkı olsun...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın rumenigge, sade vatandaşı hedef almaktan vaz geçersek köprü geçişlerini, tünel geçişlerini DOLAR üzerinden alan DELİ DUMRUL erklere bunları söylersek ciddi olduğumuz anlaşılır, yoksa trol olur çıkarız. Öncelikle devleti yönetenler emperyallerin parasını kullanmaktan bir vaz geçsin sonrasında kıçı kırık sade vatandaş haydi haydi vaz geçer. Önce çuvaldızı taraf olduğumuz adamalara batıralım sonra iğneyi bize batırmak hakkı olsun...
    +++ doğruya doğru sadece sade vatandaş değil herkesin bu tavrı alması lazım

6. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

+++ doğruya doğru sadece sade vatandaş değil herkesin bu tavrı alması lazım
    Ama devleti yönetenlerin bu yönde yaptıkları bir şey yok, kendileri milletin parasıyla yaptırdıkları deli dumrul köprü ve tünellerinden geçiş ücretlerini Dolar bazlı belirliyorlar, hatta geçmeyenin parasını bile yine milletin sırtından, yandaş betoncularına haraç olarak ödüyorlar, sonra utanmadan sade vatandaştan aptala yatmasını bekliyor, ucuz milliyetçilikle parasını Tl de tutturup yandaşları betonculara sonuna kadar beleş kaynak sağlamak istiyorlar. Hal böyle iken kusura kalmayın ama , en azından beyni soğan olmayıp biraz çalışan her küçük sıradan vatandaş parasını, dişinden tırnağından arttırdığı üç kuruş tasarrufunu çakallara yem etmemek için Dolarda tutar, kimseninde niye böyle yapıyorsunuz demeye hakkı olmaz.

8. İngilizcesi iyi olanlar, yabancı medya takip edenler ; konuşulanlar , yazanlar doğrumu ? bizi aydınlatınız lütfen...

Sayfa 155/1013 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •