Ahlaksızın, hırsızın, rüşvetçinin, adaletsizin, yalancının tanımında birleşemediğimiz, benim hırsız, ahlaksız, rüşvetçi, adaletsiz dediğim insanları kahraman kabul eden insanlarla benim ortak hiç bir şeyim olamaz.
Ayrıştığımız diğer konuları da buraya yazsam uzun bir liste olur.
Benden uzak dursunlar yeter.
Merak etmesinler, ben onlardan köşe bucak kaçıyorum zaten.
Sayın rumenigge, sade vatandaşı hedef almaktan vaz geçersek köprü geçişlerini, tünel geçişlerini DOLAR üzerinden alan DELİ DUMRUL erklere bunları söylersek ciddi olduğumuz anlaşılır, yoksa trol olur çıkarız. Öncelikle devleti yönetenler emperyallerin parasını kullanmaktan bir vaz geçsin sonrasında kıçı kırık sade vatandaş haydi haydi vaz geçer. Önce çuvaldızı taraf olduğumuz adamalara batıralım sonra iğneyi bize batırmak hakkı olsun...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Ama devleti yönetenlerin bu yönde yaptıkları bir şey yok, kendileri milletin parasıyla yaptırdıkları deli dumrul köprü ve tünellerinden geçiş ücretlerini Dolar bazlı belirliyorlar, hatta geçmeyenin parasını bile yine milletin sırtından, yandaş betoncularına haraç olarak ödüyorlar, sonra utanmadan sade vatandaştan aptala yatmasını bekliyor, ucuz milliyetçilikle parasını Tl de tutturup yandaşları betonculara sonuna kadar beleş kaynak sağlamak istiyorlar. Hal böyle iken kusura kalmayın ama , en azından beyni soğan olmayıp biraz çalışan her küçük sıradan vatandaş parasını, dişinden tırnağından arttırdığı üç kuruş tasarrufunu çakallara yem etmemek için Dolarda tutar, kimseninde niye böyle yapıyorsunuz demeye hakkı olmaz.
İngilizcesi iyi olanlar, yabancı medya takip edenler ; konuşulanlar , yazanlar doğrumu ? bizi aydınlatınız lütfen...
Yer İmleri