Ahlaksýzýn, hýrsýzýn, rüþvetçinin, adaletsizin, yalancýnýn tanýmýnda birleþemediðimiz, benim hýrsýz, ahlaksýz, rüþvetçi, adaletsiz dediðim insanlarý kahraman kabul eden insanlarla benim ortak hiç bir þeyim olamaz.
Ayrýþtýðýmýz diðer konularý da buraya yazsam uzun bir liste olur.
Benden uzak dursunlar yeter.
Merak etmesinler, ben onlardan köþe bucak kaçýyorum zaten.
Sayýn rumenigge, sade vatandaþý hedef almaktan vaz geçersek köprü geçiþlerini, tünel geçiþlerini DOLAR üzerinden alan DELÝ DUMRUL erklere bunlarý söylersek ciddi olduðumuz anlaþýlýr, yoksa trol olur çýkarýz. Öncelikle devleti yönetenler emperyallerin parasýný kullanmaktan bir vaz geçsin sonrasýnda kýçý kýrýk sade vatandaþ haydi haydi vaz geçer. Önce çuvaldýzý taraf olduðumuz adamalara batýralým sonra iðneyi bize batýrmak hakký olsun...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Ama devleti yönetenlerin bu yönde yaptýklarý bir þey yok, kendileri milletin parasýyla yaptýrdýklarý deli dumrul köprü ve tünellerinden geçiþ ücretlerini Dolar bazlý belirliyorlar, hatta geçmeyenin parasýný bile yine milletin sýrtýndan, yandaþ betoncularýna haraç olarak ödüyorlar, sonra utanmadan sade vatandaþtan aptala yatmasýný bekliyor, ucuz milliyetçilikle parasýný Tl de tutturup yandaþlarý betonculara sonuna kadar beleþ kaynak saðlamak istiyorlar. Hal böyle iken kusura kalmayýn ama , en azýndan beyni soðan olmayýp biraz çalýþan her küçük sýradan vatandaþ parasýný, diþinden týrnaðýndan arttýrdýðý üç kuruþ tasarrufunu çakallara yem etmemek için Dolarda tutar, kimseninde niye böyle yapýyorsunuz demeye hakký olmaz.
Ýngilizcesi iyi olanlar, yabancý medya takip edenler ; konuþulanlar , yazanlar doðrumu ? bizi aydýnlatýnýz lütfen...
Yer Ýmleri