-
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaş serzenişte bulunmuş yazanı bile yok diye. Öncelikle herkese merhaba ve bol kazançlar dilerim. Biz de yazalım bari. ÖNCELİKLE HİSSEDE ÇANAK GÖRÜNÜMÜ DENİLEN VE HEDEFİ 50 ÜZERİNE ATAN BİR FORMASYON GÖRÜNÜMÜ OLUŞMUŞ GÖRÜNÜYOR. Her formasyon çalışır gibi bir iddiamız yok tabiki ancak bu formasyon görünüyor. Bilançoda hasılatın da karın da iki katına çıkmış olması bizi umutlandırıyor. Bugünlerde destek üzerinde işlemler yapılıyor ve küçük bir sıkışma göze çarpıyor. Ben bu sıkışmanın bizi bir hafta içerisinde 42 üzerine çıkaracağını umut ederek mal aldım. Bakalım olacak mı? Takaslardan anladığım bugün Garanti ve Yatırım Finans 40,28 de satışlarla tahtayı aşağı sürmek istediler ancak kendileri de çok inanmamış olacaklar ki Deniz Yatırıma daha fazla mal kaptırmamak için vazgeçtiler. Paşalarım sınırda satıyorlar aşağıda değil. Deniz Yatırım 40,33 ortalama Tacirler Yatırım 40,34 ortalama ile mal almış görünüyor. BİLANÇO MUHTEŞEM. O ÇANAK TAMAMLANIR DİYE ÇOK UMUTLANIYORUM. Sadece kar değil, hasılat iki katına çıkmış. Sabır arkadaşlar sabır. Şu meşhur Waren Buffet mı ne idi demiş ya.. Para kazanmak sıkıcı bir iştir diye. Aksiyon olunca genelde KY kaybeder. Sıkıcı olsun bir şey olmaz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri