Sayfa 97/189 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. daha önce gönderdiğim sistem

temmuz +10045p net
    ağustos 4800 p net
    eylül 15 gün 5300 p net

kaymaya komisyona çok takılmayın, (eğer hakkatten astronomik komisyon oranı vermiyorsanız/yada 300-500 kontrat dönmüyorsanız) daha fazla puan üreten sisteme bakın, çok uzun vadeli backtest yapmak yerine bölgeler halinde back test yapmanızı öneririm , uzun vadeli kesintisiz test bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteren sistemlere iter sizi, bol şanslar .

drleo üstat. sizin bahettiğiniz yönteme göre daha önce bir sistem yapmıştığımı söylemiştim hiç dokumadım sanırım 1.5 ay geçti üzerinden durum bu şimdilik iyi gidiyor izlemeye devam.

hacime dayalı olduğu için bazı kısımları atlıyor gibi bende.

130 binden 133 e giderken 8 ci aydaki bölümde nedense sinyal üretmedi .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179
     Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku

daha önce gönderdiğim sistem

temmuz +10045p net
    ağustos 4800 p net
    eylül 15 gün 5300 p net

kaymaya komisyona çok takılmayın, (eğer hakkatten astronomik komisyon oranı vermiyorsanız/yada 300-500 kontrat dönmüyorsanız) daha fazla puan üreten sisteme bakın, çok uzun vadeli backtest yapmak yerine bölgeler halinde back test yapmanızı öneririm , uzun vadeli kesintisiz test bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteren sistemlere iter sizi, bol şanslar .
    Sn drleo ağustos ayı yılın en verimli aylarından biri olmasına rağmen puanı düşük kalmamışmı,bu arada temmuz ayı çok iyi puan üretmiş

Poyraz2008

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    drleo üstat. sizin bahettiğiniz yönteme göre daha önce bir sistem yapmıştığımı söylemiştim hiç dokumadım sanırım 1.5 ay geçti üzerinden durum bu şimdilik iyi gidiyor izlemeye devam.

hacime dayalı olduğu için bazı kısımları atlıyor gibi bende.

130 binden 133 e giderken 8 ci aydaki bölümde nedense sinyal üretmedi .

bahsettiğiniz kısımda 8.ci ay için bendeki sistem birkaç hatalı sinyal üretti, hacim şartını 1000 ve üzeri yaptığınızda üretmiyor hatta geçmiş başarısıda artıyor ,sistemdeki 400 dü 10 dk için

5.  Alıntı Originally Posted by Doğanay Yazıyı Oku
    Sn drleo ağustos ayı yılın en verimli aylarından biri olmasına rağmen puanı düşük kalmamışmı,bu arada temmuz ayı çok iyi puan üretmiş

Poyraz2008
    ağustosda ilk iki hafta oldukça yanlış sinyal verdi, matriksde son dört ay gösteriyor biliyorsunuz, ve genelde son dört ay için 35000-45000 arasında dolanıyor ağustos da volüm kriterini arttırınca işlem azalıp puan oldukça artıyor . şimdilik böyle devam

6. Parayi siz kaldirdiniz pala intikamini benden mi aliyor nee 10 gündür biçti gecti beni

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179
     Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku
    bahsettiğiniz kısımda 8.ci ay için bendeki sistem birkaç hatalı sinyal üretti, hacim şartını 1000 ve üzeri yaptığınızda üretmiyor hatta geçmiş başarısıda artıyor ,sistemdeki 400 dü 10 dk için
    Volüme kriterini puansal mı yüzdesel mi filtreliyor sunuz?

Poyraz2008

8. şarkı paylasmak yasak değil sanırım.

Viop sistemcilerine paladan armağan edilmiş :D

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 97/189 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •