Sayfa 602/1009 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Zencani mahkemede, Zarrab aracılığıyla Türkiye'de 8.5 milyar dolar rüşvet dağıttığını iddia etti.

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...orsun-2014389/

Doğruysa yanarız...ABD Türkiyeye öyle bir ceza keser ki torunlar bile bunun altından kalkamaz...
    İran'a uygulanan ambargoyu delmek için Türkiye alet edildi. Haramzadeler de buna maşa oldu.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yapılan ankette IŞİD'e destek verenlerin oranı % 8 olarak belirlendi bu ülkede.

Yani 3 milyon sempatizan.

Küçük bir Avrupa ülkesi nüfusu kadar.

Böyle bir ülkede yaşarken ürperiyor insan.
    Sormayın sayın Bora Yaşar. İşid ilk palazlandığında 15.000 Türk militan var demişlerdi. O günden beri uykularım kaçıyor. Bu kadar militan eline silah almış insan öldürmüş, kanın tadını almış psikopat beyinler bu ülkeye dönünce ülkenin hali ne olacak. Çoluk çocuk o nedenle hızla ülkeyi terk ediyor. Şimdiye kadar hiç yurtdışında eğitim alacağım diyen yakın çevremden kimse yoktu. Uzaktan duyuyorduk. Son 2 yıldır yakın çevremdeki liseyi bitirmiş, üniversiteyi bitirmiş bütün gençler yurtdışına gidiyor. Çok üzgünüm. Geleceğimiz yok edildi . Tüm kazanımlarımız gitti. Şimdide çocuklarımız gidiyor. Velhasıl ne olacak bu memleketin hali
    Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türkiye'nin laik cumhuriyetçi eksenden kaymasının sonuçları belli.

Yaşam tarzı, dünyaya bakışı ve amacı farklı birbirine düşman kesimler.

Yurtdışında yaşama kararı veren dinci gelişmelerden korkan ürken insanlar.

Belki de amaç bu.

Bu güzel ülkeyi, dinci kesime bırakıp gidenler belki canlarını kurtaracaklar ama hep dillerinden düşürmedikleri "vatan sevgisi" de arkalarında kalacak.

Boynu bükük.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Teog kaldırılmalı bence.
    İmam hatiplere giden çocukların eşit kulvarda yarışacağı bir sınav dizayn edilmeli.
    Devletin o kadar yatırımı var.
    Bu yatırımın geri dönüşü olmalı elbetteki.
    Not: Biraz önce milli içkimizden yudumladım.
    Şu an kamuda daire başkanı ve üzerinde görev yapan kişilerin kahir ekseriyeti imam-hatipli! İmam-hatip mezunu olmak yönetici olmak için "ön şart". Hangi eşit kulvardan bahsediyorsun sen?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Şu an kamuda daire başkanı ve üzerinde görev yapan kişilerin kahir ekseriyeti imam-hatipli! İmam-hatip mezunu olmak yönetici olmak için "ön şart". Hangi eşit kulvardan bahsediyorsun sen?
    Boşver Happy'i...

O İŞİD'i belki sert buluyor ama mülayim bir İşlam tercihi.

Muhafazakar biri...

Sempatisi var dini referansı olanlara.

Hayırlı cumalar, İyi ramazanlar, kandilin mübarek olsun gibi fonda "Üsküdar'a gideriken " fesli feraceli aşıklar falan.

Temiz bir çevre...At arabaları. Küçüksu. Göksu. Kurbağalıdere...

Mendil atmalar...

Ama borsa şart. O olmadan olmaz bak.

Neyse herkesin hayali kendine.

Demem o ki bu sempati, bu milletin yarısından çoğunda bulunan o altyapının tezahürü.

Olacak o kadar dışavurumlar.

Osmanlıca harflerle Atatürk anlatanlarla başa çıkmak mmkün de bu sempati seviyesi ile başa çıkmak mümkün değil.

Çok yaşa Happy.
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 18-09-2017 saat: 11:46.

6.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    İran'a uygulanan ambargoyu delmek için Türkiye alet edildi. Haramzadeler de buna maşa oldu.
    Hepimizin gözleri önünde oldu bu hırsızlıklar
    Maşa olmaktan ziyade direk masaya oturdu bu hırsızlar
    tek kutsalları var para.
    paraya iman ediyorlar.

Cunku konu altin ile ilgili idi. altinimi vermem diyenler gibi usd i da su kurdan aldiginda karsiya guvenir miyiz onu kontrol ettim... USD lari TL yapicak tabi devletim 3.65 ten orasi tam anlasilmadi sanirim....

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bütün dolarlarımı derhal yatırırdım, evimi ve arabamı satıp dolar alıp onları da yatırırdım, ayrıca yapabildiğim kadar kredi çeker, eşdosttan borç para toplar onları da dolara çevirip yatırırdım.
    Neden böyle bir şey sordunuz anlamadım yalnız? Dünyada dolara yüzde on dört faiz veren kimse yok. Öyle bir getiri olsa bana kalmaz zaten parababaları yıkarlar orayı.
    Şunu hatırladım: 90'larda devlet liraya %400 faiz vermişti, süperbono diye birşey çıkarmıştı Tansu Çiller paraya sıkışınca, bankaya gitmiştik sabahın köründe sıra almıştık, sadece sıradaki ilk kişiye satmışlardı geri kalan evine eli boş dönmüştü. Çünkü sıradan müşterilere kalmamıştı bonolar, içeriden hatırlı müşterilere satılmıştı hepsi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. Bitcoin'nin adı buralarda sıkça geçiyor, şunu söyleyeyim miktara bakılmaksızın bitcoin alımları bir süredir masak(mali suçlar araştırma kurulu)'na bildirilmesi gereken şüpheli işlemler arasında.

Bitcoin aldığınızda MASAK tepenizde sizi izliyor olacak, yeri gelir o paranın kaynağını açıklayamazsanız vay halinize.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 602/1009 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •