yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Murat ağabey döktürmüş, euro mu alsak ne yapsak:
Kibris kuzeyde girne de acapulco hos otel digerlerini bilmiyorum ama sahili olan oteldir digerlerinde kayalik deniz olur,
magosa tarafi ise sahil cok guzeldir, titanik otel filan var galba o tarafta
ilk kez kibris harekat sonrasi gitmistim ikinci de 40 sene sonra hahaha
ulkeye kesin donus yaptiktan sonra bolbol gitmeyi dusunuyorum
eylul sonu ekim filan iyi olabilir aslinda kibris
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Evet Doğru söylüyorsunuz. Enpara' da tüm vadeler için 0,25 puanlık bir artış olmuş.
92 Gün için %14 oran iyi gibi duruyor. 181 gün için stopaj %12 oluyor, bu avantajı var ama 3 - 6 aylık dönemde faiz oranlarında düşüş mü olur yükseliş mi? Bunu analiz etmekte fayda var. Kısa dönemli vadeli hesaplar, faiz getirisinin faizini de bir sonraki vade başlangıcında almaya başladığınızdan uzun döneme göre avantajlı oluyor.
Bakalım rakip bankalar ne yapacak.![]()
yılbasından beri %9 a yakın faizi aldık ..faizler oyle kolay kolay dusemez enflasyon artacak yeni kgf ya da ekonomiyi tesvikler gelmez ise 4.ceyrekten itiaren ekonomide kuculme baslayacak bu yuzden faizler yukarda kalacaktır...dolarcılarda bir heyacan sorma gitsin hicmi gundem takip etmezsiniz hic mi diger paraları takip etmezsiniz yahu diger gelismekte olan ulkelerde 10 gun onceki en dusuklerine gore %2 deger kaybetmisler tl %3 deger kaybetmis 3.39 a gore ...yok ıraktı suriyeydi koreydi bozulan abd almanya ab iliskileriydi ic gundemdi basdansımanın dolar yetirince dusuk daha fazlasi ihracati etkiler demesiydi vs....%1 fazladan deger kaybetmis cokmu yani![]()
Burgan 150k 14.25 dolara geçeyim diyordum ama kısmet değilmiş .
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri