Sayfa 195/997 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 801 türü likit fonlarda komisyon falan yok, devletin koyduğu stopaj var, diyelim 10,000 tl kar ettin, %10 kardan keser, ana para+9,000 tl toplam meblağ hesabında olur, mevduatta ise durum faiz üzerinden %15 stopaj keser ana paraya uygular, hangisi karlı ince hesap bilmiyorum, ben ilk aldığım tarih Ramazan bayramından önce almaya başladım 20 haziran ilk alışım, azar azar ekledim. O günü baz alıp kaç getirdi bilemiyorum, birde 819 var özel ve riskli bir fon borsanın dibini bulduğun an alınabilir diğer durumda alınmaz, yani borsa 70/72 iken 819 alınırdı, ben biraz fona kafa yoruyorum borsa yorucu ve tamamen bıraktım fx ve viob uda bıraktım, hepsi koca birer saçmalık, komisyonlar al-sat, her bir adet kontrat için ayrı komisyon, kafayı yer adam, hisse tarafıda saçmalık, sen 10 hisse alırsın en az aldığın 10. uncu gider kalan dokuzdan 3 ü zarar yazsa 40,000 puan artışında ana parada patinaj eder, durursun, bilmen çok zor, zaten vatandaşın aldığı hissede gitmez. İşin doğası gereği, likit fon risk %0,0 ve esnek, al-sat yada tut, tek dikkat gerektiren konu gün içi al-sat her bankada farklı , sen saat 4:45 de alırsın, banka sana volörlü bir sonraki günden satmış olur, çok dikkat gerektiren nokta bu, işlem anında alış fiyatı=satış fiyatı olmalı, bazı bankalarda 13:30 a kadar satış. 16:30 a kadar alış olur, zaman aralığı bu yüzden önemli
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

2.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    ing bank biraz önce aradı. 20 Kasım a kadar kampanya yapmışlar.
    TL 13,75 , usd 4,00 her ikisi de günlük.
    Zamanında faydalanmıştık , süresini doldurunca vedalaşmak zorunda kalmıştık , 1 seneyi doldurmamama rağmen - 5 ay oldu henüz , herhalde dolara ihtiyaçları var , neyse teşekkür ettik kendilerine , rodeo da 4,00 den günlüğe devam.
    Bilgilerinize.
    Cuma gününe 250 bin usd nakit istedim çekmeyin etmeyin diyor. Yok nakit lazım diyorum hala oran söylüyor. Huylanmak lazım mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Cuma gününe 250 bin usd nakit istedim çekmeyin etmeyin diyor. Yok nakit lazım diyorum hala oran söylüyor. Huylanmak lazım mı?
    Huylanmak değil ama piyasada dolar likiditesi çok çok az. TL olsaydı da asılırdı ama eninde sonunda TL'yi gün sonu yüksek faizle de olsa bulabiliyor. Dolarda ise aynı durum söz konusu değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    801 türü likit fonlarda komisyon falan yok, devletin koyduğu stopaj var, diyelim 10,000 tl kar ettin, %10 kardan keser, ana para+9,000 tl toplam meblağ hesabında olur, mevduatta ise durum faiz üzerinden %15 stopaj keser ana paraya uygular, hangisi karlı ince hesap bilmiyorum, ben ilk aldığım tarih Ramazan bayramından önce almaya başladım 20 haziran ilk alışım, azar azar ekledim. O günü baz alıp kaç getirdi bilemiyorum, birde 819 var özel ve riskli bir fon borsanın dibini bulduğun an alınabilir diğer durumda alınmaz, yani borsa 70/72 iken 819 alınırdı, ben biraz fona kafa yoruyorum borsa yorucu ve tamamen bıraktım fx ve viob uda bıraktım, hepsi koca birer saçmalık, komisyonlar al-sat, her bir adet kontrat için ayrı komisyon, kafayı yer adam, hisse tarafıda saçmalık, sen 10 hisse alırsın en az aldığın 10. uncu gider kalan dokuzdan 3 ü zarar yazsa 40,000 puan artışında ana parada patinaj eder, durursun, bilmen çok zor, zaten vatandaşın aldığı hissede gitmez. İşin doğası gereği, likit fon risk %0,0 ve esnek, al-sat yada tut, tek dikkat gerektiren konu gün içi al-sat her bankada farklı , sen saat 4:45 de alırsın, banka sana volörlü bir sonraki günden satmış olur, çok dikkat gerektiren nokta bu, işlem anında alış fiyatı=satış fiyatı olmalı, bazı bankalarda 13:30 a kadar satış. 16:30 a kadar alış olur, zaman aralığı bu yüzden önemli
    sız hangı bankadan alıyorsunuz. ıng mkk hs ac dedım bır sozlesme koydu hemen onume e-postaya gonderıcekmıs .
    sıfreden hesap acmaya alınan satılan tutara saklanan fona ucana kacana ucret ıstıyor soyguncu bunlar.kalsın dedım bende.

Bodrum Odeabank +35 gün 1000K 14.25

Kuşadası Vakıfbank +35 gün 1000K 14.20

Akçay Aktifbank +35 gün 1000K 14.75

Hepsi pazarlıksız...

Tatil beldeleri yerine oran paylaştım kusuruma bakmayın artık...

Not: Şubelerin hepsi İstanbul içidir.

6. Ama birileri usd 3.10 oradan da 2.85 olacak ve bist de 120.000 olucak demişti... Yapıştırayım o zaman buralara yazanları?

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    sız hangı bankadan alıyorsunuz.
    İşbank tan

8. her hangi bir iş bank şubesinden hesap açtırın internet tanımlatın, bankamatik kartı da isteyin. Ben bankamatik kartı ile yada cep şube internet üzerinden alıyorum, komisyon sıfır, hafta sonu bile satmak yada almak mümkün alış minimum 4 adet (minimum) satış çok adet yada 1 adet mümkün, ufak harcama kalemleri için bu yöntemi kullanıyorum, su -elektrik-doğalgaz ı elden eski sistem yatırıyorum, bankamatik çoğu benzincide bile var , AVM'lerin hepsinde var, yarın trafik borcu için 1 adetnii feda edeceğim, ev ihtiyaçlarını hanım yapar genelde, kredi kartı ile, ben farazi bu tür saçma işleri nakit kullanarak yapıyorum, alışınca kolay oluyor

Sayfa 195/997 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •