Katilmayanlarin ruchanlarini sirket alir yada ayri bir pazarda satar.ayrica ruchan kullanilacagi zaman kes para olmasi lazim.ruchanlarin son kullanim gununde baska hisse satayim ruchan alayim derseniz yanilirsiniz.t+2 olayindan dolayi paranin takasbanktan cikmasi gerekli.yani hisse satacaksaniz 2 gun once satin derim ama bu surece yaklasik olarak 1.5 -2 ay gibi tahmini bir sure var o zamana kadar koprunun altindan cok sular akar gibi geliyor.ayrica takas takibini yapiyorum 2 gundur hisse dusmesine ragmen takasi artida ek bilgi olarak yazayim.yarin seyredelim bakalim neler gorecegiz.y.t.d
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abartılı şekilde düşmeye devam ediyor akıl mantık alır gibi değil
MAKTK'ın son sermaye artırımından sonra yaşananlara benzer bir durum. 2.50'den 1.70'lere düşüş, bölünmeden önceki tarihinde 2.15-2.20 arası, bölünme sonrası fiyat 1.09. Rüçhan kullanım süresinden 2-2.5 ay içerisinde 3.14'le zirve yapmıştı. Burada aynı senaryo yaşanır mı bilinmez ancak şirket açısından bedelli iyi olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aman haaa
Hatalı bilgi, eğer yüzdeyüz bedelli kararı olsa bu bilgi doğru olacak idi. Ama yüzde 37 bedelli açıklandı dolaysıyla bedelli artırım gününde fiyatı 1.06 ise, 1000 lotu olan 377 lira daha para verip bedellileri kullanacak ve 1377 lotu olcak. Fiyatı da, 1000 lotun değeri= 1*1.06=1060 TL ve yeni fiyat (1060TL + 377 TL)/1377 lot=1.0435 TL/Lot olacak.
Evet dostum senin hesabin dogru.ozur diliyorum.yazdigimiz zarardan kafa %100 bedelliye gitmis.habuki oran 37 uyardigin icin tesekkurler.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatanı kabul edip özür dilemen çok güzel bir davranış.tebrik ediyorum.Sayın gundayat düzeltmeseydi siz hala makina takımda kalmışsınız diye uyaracaktım bende.Martının bir şekilde bir atılım yapması şartı.Mecburdu.küçük yatırımcıyı ters köşeye yatırırsa kendisinin kaybedeciğini bilmesi gerekiyor artık..Mrgyo 'nun 7 yıl önce 1'42'den halka arz edilip bugün hala 0,68'ler de olmasını göz önüne alırsak ve Tektu'dan farksız,küçük yatırımcıyı hiç mi hiç düşünmeyen bir aile şirketi olduğunu göz önüne alırsak insanın aklına her türlü oyun gelmiyor değil hani.Martı yöneticileri sizleri biraz sağduyulu davranmaya davet ediyorum.Bu şirket aile şirketi olmasaydı bu yöneticiler 1 dakika bile başta kalamazlardı.takibe devam.dilerim gerçekleri görürler.Görüüşüm budur.
Yer İmleri