Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 486/1014 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Niye herkes evini satmak istiyor o zaman bu kadar kazanç var ise .

Benim oturduğum ve onu kesen iki sokakta 20 den fazla boş satılık var emlakçı ilanı olan .

Toplamda 25-30 apartman var apartman başına bir satılık bizim apartmanda da var .

Bir ilanlı bir ilansız bir de biz mi olalım %50 olsun oran apartmanın [emoji3][emoji3][emoji3]

Kimbilir kiracı ve ev sahibi oturan ilan olmayan kaç tane vardır bir düşünün .

Benim oturduğum site ve yüksek kat yok 5 katlı yerler .

İlçeden denizde gözüküyor peki niye para etmiyor .

Bizim ev denize sadece 2 dakika yürüyerek istersen bizim evi satalım mandrake .

Yada Deniz manzaralı teyzemlerin evi var [emoji3][emoji3][emoji3]

Boğaz’dan farkı yok gemiler buradan da geçiyor [emoji23][emoji23][emoji23]

Metro ve Marmaray ise 5 dakika mesafede gel kaçırma derim .

Düşün bir istersen [emoji23][emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    6 milyon dolarlik soru

MAdem bu kadar bos ev var neden ev fiyatlari dusmuyor?

Cevap: Cunku saticilar gercek satici degil

2. Syn Ahmetg

6) Annemden kalan Istanbul daki evi naapsam satsam mi diye sesli dusunecek oldum cevremdeki herkes "Istanbul da ev satilirmi ya delimisin?" dedi. Dedim ya mantiksiz tamamen duygusal

buna göre istanbulda çok deli var.

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Syn Ahmetg

6) Annemden kalan Istanbul daki evi naapsam satsam mi diye sesli dusunecek oldum cevremdeki herkes "Istanbul da ev satilirmi ya delimisin?" dedi. Dedim ya mantiksiz tamamen duygusal

buna göre istanbulda çok deli var.
    Bunu diyen kişiler her zaman sistemin kölesi durumunda olurlar

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Tabi tabi gerçek satıcı değillerdir .

Bu evleri satanları tanıyorum 4_5 tanesini tanıdık komşu vs rahat satabilmek için .

Evdeki kiracıları çıkardılar madem gerçek satıcı değil çoğuda 2000 civarı kira alıyordu .

Niye çıkardılar peki evi kiracı pek göstermeye yanaşmıyorlardı müsait değiller o yüzden gelen ayda bir kaç kişiye rahat gösterebilmek için

Bu adamların kafaları çalışmıyor sanırım hem kira almıyor hem de evini satmıyor .

3 sene önce 500 bin tl ye satılan apartmanda 400 bine kadar indi 2 senedir satılmıyor .

Üstelik bir kat muadillerinden kısa apartman .

Gelen teklif en yüksek 300 bin masraflara sana ait olursa dedi .

Yani tapu ve komisyoncuyu ev sahibine ödersen bakarız diyor .

Annenden kalan evi satmaya çalış eğer tek mirasçı isen tabi .

Sahibinden e koy ne teklifler geleceğini duyarsan kulaklarına inanamazsın [emoji3][emoji3][emoji3]

Sen hayal dünyasında yaşamaya devam et bence ama sana bir tavsiye

bu kadar hayal kurarsan sonra olmadığı ile karşı karşıya gelirsen

depresyona girersin benden demesi [emoji3][emoji3][emoji3]

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

sn psycokinesis.. semt neresi?.. 2 bin kira alınıp 400 bine ev satılamayan metro marmaray yakını muhiti merak ettim açıkçası..

ben öyle bi muhit bilmiyorum da istanbulda...

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    6 milyon dolarlik soru

MAdem bu kadar bos ev var neden ev fiyatlari dusmuyor?

Cevap: Cunku saticilar gercek satici degil
    Çünkü satıcıların paraya ihtiyacı yok. İyi bir kar etmeden satmayı istemiyorlar. Ve buna alışmışlar. Gerçekten ekonominin parasal anlamda da daralmaya başlayacağı resesyon dönemlerine girildiğinde, şu anda orta direk ve üzerindeki tabakadaki insanların yaşamlarını sürdürebilmek için ellerindeki varlıkları satmak zorunda kalacakları bir döneme girildiğinde fiyatlarda düşmeye başlayacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    sn psycokinesis.. semt neresi?.. 2 bin kira alınıp 400 bine ev satılamayan metro marmaray yakını muhiti merak ettim açıkçası..

ben öyle bi muhit bilmiyorum da istanbulda...
    Metro Marmaray biterse olacak işte şimdiden alsın geleceğe yatırım fiyatlar uçar .

Semt Bakırköy merkezi benim bulunduğum yer orası yakın değil ama emlakçı gibi yazalım dedim sonuçta hummalı bir çalışma yapıyorlar ulaşım için [emoji2][emoji2][emoji2]

Sorduğun evi benim arkadaş satıyor .

Bahçelievler metrosuna yürüme mesafesi 2-3 dakika ana caddede .

Hep hostesler tutuyordu 2000 kiracısı vardı en son . 1.5 senedir boş

Komşusundada yine hostes var ama kiracı istemiyorlar . Çünkü hiç yok kiracı evde ne zaman nasıl gösterecek .

Ama havalimanı giderse hostes kiracı kalır mı bilemem orada .çünkü ev havalimanı 10-12 dakika sürüyor metro yürüme bekleme vs .

Miras kalmış yurtdışındaki kardeşi sat diye baskı yapıyor ev satışları iyiymiş niye bizimki satılmıyor diyor durum bu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hocam orası pek marmaray olmuyor ya.. Allah Allah diyorum yarımada ve kadıköy tarafı süzgeçten geçiriyorum yok diyorum öyle bi yer, harbi emlakçı gibi yazmışsın

açıkçası benim için şayet aklımdaki tahmin ettiğim yerlerden bahsediyorsan 2 bin etmez kirası, ederse de vardır bi hikmeti.. şayet bahçelievler metrosunun olduğun yerleri diyorsan da orda benim bildiğim 400 e ev olmaması lazım..çok abartılı rakamlar vardı o yanda en son...

bilgilendirme için teşekkür ederim..

Sayfa 486/1014 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •