Bir kaç ay sonra sizleri burda görmek istiyorum. Nedenini aslasöylemem kazayla dardanelden para falan kazanırsınız valla zoruma gider.
Bir kaç ay sonra sizleri burda görmek istiyorum. Nedenini aslasöylemem kazayla dardanelden para falan kazanırsınız valla zoruma gider.
2014 yılında denizbank a bir rapor hazırlattı. Raporda yıl sonunda hissenin 3.60 olacağı yazıyordu. Hisse el altından bütün ky yi dolaştı. İngilizce rapor bende halen duruyor. Bu raporu gören elbette vardır. Lütfen aşkın a bu raporu sorarmısın. Bende senin samimiyetine inanayım.
Arkadaşlar günaydın.
Dün 12.55 eşleşmesinden sonra işlem olmamıs görüyorum doğru mudur ?
2014 denizbank raporu?
Sn manisalı raporu buraya koyarmısın bende sorayım. ( ama dediğimi ınutma yıl 2017 ve dardanel cirosu o zaman kaçtı şimdi kaç? )
Borçlarını ödüyor finansman gideri yazıyor. Çok normal
mecbur borçlarını ödeyecek bankalar kucagına almış şirketi ödemezse..... gider arsa gider tüm hedefi arsanın mütahite geçmesi ha buarada mütahite kim ortak o muamma hitit yoksa sen mi ortaksin
Yer İmleri