Sayfa 75/412 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3294 madde; 593 - 600 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. burdayım bende.help me

2. Ne olur bu hisse 3 aydır yukarı yapıp altta atıyor...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kasasında yaklaşık net 7 milyon dolar (24 milyon lira) var,
    Marmaris'ten yıllık yaklaşık 2 milyon dolardan 10 yıl + bir on yıl daha kullamım hakkı toplamda en az 20 milyon dolar kira geliri gelecek, Muratpaşa da 40 bin metrekarelik üzerine 60 bin metrekare inşaat hakkı olan turizm imarlı arsa emlak konut tarafından net 302 milyon lira gelir paylaşımı karşılığında ihale edildi, asla olmaz ama velev ki Talya otelin değeri burayla aynı olsun, bu değer üzerinden hesaplasak 16 dönüm arsa ve 20 bin metrekare imarıyla 100 milyon lira, aşağı yukarı 30 milyon dolar eder
    Yani bu kağıdın borsa değerinin beklentisiz en az 7+20+30= 57 milyon dolar olması lazımken şu an için 30 milyon dolar civarında.
    Semahat Hanımın Talya oteli asla satmayacak olmasının bilinmesi, sonucu belirsiz mahkeme süreci ve son derece zayıf hacim yüzünden, spek kağıtla istediği gibi oynuyor.
    Koç çıkıp açıklama yapsa Katarlılara satıyoruz diye, 50 den bile alım fırsatı vermez.

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Iki yıldır bekliyorum kağıtta, dayanamadım çatladım yazdım artık.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

6. Teşekürler bilgilendirdiğiniz için

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by husodex Yazıyı Oku
    kasasında yaklaşık net 7 milyon dolar (24 milyon lira) var,
    marmaris'ten yıllık yaklaşık 2 milyon dolardan 10 yıl + bir on yıl daha kullamım hakkı toplamda en az 20 milyon dolar kira geliri gelecek, muratpaşa da 40 bin metrekarelik üzerine 60 bin metrekare inşaat hakkı olan turizm imarlı arsa emlak konut tarafından net 302 milyon lira gelir paylaşımı karşılığında ihale edildi, asla olmaz ama velev ki talya otelin değeri burayla aynı olsun, bu değer üzerinden hesaplasak 16 dönüm arsa ve 20 bin metrekare imarıyla 100 milyon lira, aşağı yukarı 30 milyon dolar eder
    yani bu kağıdın borsa değerinin beklentisiz en az 7+20+30= 57 milyon dolar olması lazımken şu an için 30 milyon dolar civarında.
    Semahat hanımın talya oteli asla satmayacak olmasının bilinmesi, sonucu belirsiz mahkeme süreci ve son derece zayıf hacim yüzünden, spek kağıtla istediği gibi oynuyor.
    Koç çıkıp açıklama yapsa katarlılara satıyoruz diye, 50 den bile alım fırsatı vermez.

Sm-j710gn cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

kaçıncı sene,
    kaç yıldan beri böyle bu hisse;
    masal masal maniki,
    kuyruğu var oniki.

8. Semahat Hanım Talya otele 200 milyon dolar da verseler satmaz (ben yerinde olsam ben de satmam, siz de satmazsınız), dayanmış 90 yaşına (Allah uzun ömür versin), 3 milyar dolara yakın serveti var (Allah daha çok versin), olan bize oluyor.
    En azından mahkeme sonuçlansa da önümüzü bir görebilsek..

Sayfa 75/412 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •