Sayfa 635/1009 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yaw ziktir edin FEDİ MEDİ.

3.35 - 3.45 arası RİSK FREE BUY ZONE dedik.

3.67 den sonra kademeli satacağız dedik.

Her durumda yastıkaltı fiziksel ALTIN biriktirin, götünüzü bir tek ALTIN sıcak tutacak dedik. 1050$ den beri alın dedik. Hala almaya devam edin dedik.

110 bin BIST te gelgel noktası dedik.

DOW ve NASDAQ ta herkes boğa, gömecekler dedik.

DEDİK DEDİK DEDİK...

ilkokul mezunuyuz diye siz beni ziklemeyin. uzmanları zikleyin.

havalı civalı İngilizce laflar edemiyoruz. boşverin. Aha beni de elit yaptınız amk.

"THE ULTIMATE SOPHISTICATION IS SIMPLICITY" Da Vinci.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yaw ziktir edin FEDİ MEDİ.

3.35 - 3.45 arası RİSK FREE BÜYÜK ZONE dedik.

3.65 ten sonra kademeli satacağız dedik.

Her durumda yastıkları fiziksel ALTIN biriktirin, götünüzü bir tek ALTIN sıcak tutacak dedik. 1050$ den beri alın dedik. Hala almaya devam edin dedik.

110 bin BIST te gelgel noktası dedik.

DOW ve NASDAQ ta herkes boğa, gömecekler dedik.

DEDİK DEDİK DEDİK...

ilkokul mezunuyuz diye siz beni ziklemeyin. uzmanları zikleyin.

havalı civalı İngilizce laflar edemiyoruz. boşverin. Aha beni de elit yaptınız amk.

"THE ULTIMATE SOPHISTICATION IS SIMPLICITY" Da Vinci.
    ha ha ha...... bir çok üni. mezunundan daha iyisin valla.....doğruya doğru..helal olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Tr de usd talebi artar, Mb para çıkışı ve kur artışını önlemek için faiz artırır. ...... gibi gibi gibi mi

TCMB tıpkı TR deki küçük yatırımcı gibi.. Zamansız yerlerde faiz artırdı.. Artırması gereken yerde ise artırmadı, sonradan fatura kabardı.. Örtülü 300 baz faiz artırdı.. Şimdi mermiler bitti..

Ama USD ın roketi ise henüz ateşlendi... Nereye kadar uçar allah bilir=

TCMB ise nereye ne kadar faiz artıracak? Piyasada tık yok zaten...

FED bilançosu 4,5 trilyon.. FED 4 yıl her ay önümüzdeki Ekim ayından başlayarak (Burası kesin)20-30 milyar usd bilanço küçültmesi yaptığını düşünürsek ki (metinlerde bir yerde vardır benim ki sadece tahmin) 48*20= 1 yada 1,5 trilyon usd eder...

Yani; 4 yıl sonra fed 4,5 trilyon usd olan bilançosunu 3,5-3,0 trilyon usd a indirir...

Durum budur....

TCMB sının ise faiz maiz artıracak ne yeri vardır ne de siyasetin ne inşaatın ne milletin buna sabrı...

Ağbal: Dolar için ölçü, rakam biçenlere bakmayın

Dolar ve finans piyasalarının seviyesi bakımından istikrar olduğunu dile getiren Maliye Bakanı Ağbal, "Kurun seviyesine ilişkin teknik değerlendirmeler olur ama onun dışında 'geleceği gören kahin' edasıyla doların seviyesi konusunda ölçü, rakam biçenlere kimse bakmasın" dedi.

https://www.dunya.com/ekonomi/agbal-...-haberi-382482

Hazinenin ekimin başında yapacağı halkın altınını alıp yerine altın tahvili veya altın sukuku verme işi şimdi daha da öneme bindi. çünkü BES tam anlamıyla fiyaskoya dönmüşken , altın işi de berbat şekilde neticelendirilirse Türk Lirası ekran gangesterleri için kısa git her yerinden para kazanırsın stratejisne döner...

amana aman

5.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    TCMB tıpkı TR deki küçük yatırımcı gibi.. Zamansız yerlerde faiz artırdı.. Artırması gereken yerde ise artırmadı, sonradan fatura kabardı.. Örtülü 300 baz faiz artırdı.. Şimdi mermiler bitti..

Ama USD ın roketi ise henüz ateşlendi... Nereye kadar uçar allah bilir=

TCMB ise nereye ne kadar faiz artıracak? Piyasada tık yok zaten...

FED bilançosu 4,5 trilyon.. FED 4 yıl her ay 20 milyar usd bilanço küçültmesi yaptığını düşünürsek ki (metinlerde bir yerde vardır benim ki sadece tahmin) 48*20= 1 trilyon usd eder...

Yani; 4 yıl sonra fed 4,5 trilyon usd olan bilançosunu 3,5 trilyon usd a indirir...

Durum budur....

TCMB sının ise faiz maiz artıracak ne yeri vardır ne de siyasetin buna sabrı...
    aynen katılıyorum
    yellen tüm silahlarla karşınızdayım diyor. burada hem çin hem de rusyaya karşı mesaj var
    istediğiniz kadar usd kullanmasanızda ben silahları çekerim diyor
    FED/YELLEN: ELİMİZDE HALA MANEVRA ALANI VAR, FAİZLERİ 4 KERE DEĞİŞTİREBİLİRİZ
    BİLANÇOYU EKONOMİK GÖRÜNÜMDE SOMUT BİR KÖTÜLEŞME OLURSA ARTIRIRIZ

6.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Ağbal: Dolar için ölçü, rakam biçenlere bakmayın

Dolar ve finans piyasalarının seviyesi bakımından istikrar olduğunu dile getiren Maliye Bakanı Ağbal, "Kurun seviyesine ilişkin teknik değerlendirmeler olur ama onun dışında 'geleceği gören kahin' edasıyla doların seviyesi konusunda ölçü, rakam biçenlere kimse bakmasın" dedi.

https://www.dunya.com/ekonomi/agbal-...-haberi-382482

Hazinenin ekimin başında yapacağı halkın altınını alıp yerine altın tahvili veya altın sukuku verme işi şimdi daha da öneme bindi. çünkü BES tam anlamıyla fiyaskoya dönmüşken , altın işi de berbat şekilde neticelendirilirse Türk Lirası ekran gangesterleri için kısa git her yerinden para kazanırsın stratejisne döner...

amana aman

Ekim'e kadar olmazsa?

7.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum
    yellen tüm silahlarla karşınızdayım diyor. burada hem çin hem de rusyaya karşı mesaj var
    istediğiniz kadar usd kullanmasanızda ben silahları çekerim diyor
    FED/YELLEN: ELİMİZDE HALA MANEVRA ALANI VAR, FAİZLERİ 4 KERE DEĞİŞTİREBİLİRİZ
    BİLANÇOYU EKONOMİK GÖRÜNÜMDE SOMUT BİR KÖTÜLEŞME OLURSA ARTIRIRIZ
    yellen alttan alttan rusya ve çine yelleniyor
    altın saçlı dan bir sonraki başkanlık için mesaj mı aldıki
    seçimlerden önce kovacağım dediği beyaz saçlıyı şimdi onu çok seviyorum diyor

Sayfa 635/1009 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •