Sayfa 642/948 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Zeytin sen ve ben kalmışız herkes satmış veya artık buralardan almanın bir faydası yok kanısında sanırım son duruma bakılırsa bunlar yarın akşam birleşmeden vazgeçtik haberi gönderecek sanki son spk reddindede aynı ortam vardı çok sessiz umarım fırtına öncesi kabus sessizliği değildir

2.  Alıntı Originally Posted by SlimCarlos34 Yazıyı Oku
    bu kayserlinin her an belki bedelli sermaye artırımı bile yapabilir o kdar cok ipotekler var birlşeme olmassa bunu kart olarak kullanbılır artık aklza herşey gel,r durumda
    SPK bedelliye izin vermez daha önce denediler izin vermedi ,68 kuruştan aldığın şirketi bedelli ile 1,00 ile mi satacaksın dedi ancak bedelsiz yapar ama şu aşamada oda mümkün değil ya birleşecek yada vazgeçip yabancı ortak bulacak veya satacak şu aşamada oda zor Özbalın kaymağı fazla oda yemez bakalım çakallar ne planlıyor

3.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Zeytin sen ve ben kalmışız herkes satmış veya artık buralardan almanın bir faydası yok kanısında sanırım son duruma bakılırsa bunlar yarın akşam birleşmeden vazgeçtik haberi gönderecek sanki son spk reddindede aynı ortam vardı çok sessiz umarım fırtına öncesi kabus sessizliği değildir
    Yanlız değilsin

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Birleşme ile ilgili şirketten hiç bir adım yok adamlar resmen ipe un serdiler ufak tefek bir harekette kalmadı satsan satılmaz alsan adam ******** durmadan basıyor ipnelik peşinde

5.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Birleşme ile ilgili şirketten hiç bir adım yok adamlar resmen ipe un serdiler ufak tefek bir harekette kalmadı satsan satılmaz alsan adam ******** durmadan basıyor ipnelik peşinde
    Çok o çocuğu spek gördüm ama ozbalin spegi katıksız o çocuğu

6. ÖZBAL tarihinde yaşanan en kötü günlerden biri desem abartmamışımdır sanırım hacim yok desem yeri özbal batakken iflas söylentisi varken bile bu kadar işlemsiz bir gün geçirmemişti yazıklar olsun KAMİL bey kalıbınızın adamı değilmişsiniz KY nın üç kuruşuna mı göz diktiniz hani genel kurulda bu iş 2,5 aya tamam diyordunuz sonra kıvırıp yönetim kurulu kararı lazım dediniz şimdide şeytanın sessizliğine mi büründünüz

7.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    ÖZBAL tarihinde yaşanan en kötü günlerden biri desem abartmamışımdır sanırım hacim yok desem yeri özbal batakken iflas söylentisi varken bile bu kadar işlemsiz bir gün geçirmemişti yazıklar olsun KAMİL bey kalıbınızın adamı değilmişsiniz KY nın üç kuruşuna mı göz diktiniz hani genel kurulda bu iş 2,5 aya tamam diyordunuz sonra kıvırıp yönetim kurulu kararı lazım dediniz şimdide şeytanın sessizliğine mi büründünüz
    Eto genel kurula katıldım demişti 1.5 ay yada 2.5 ay demişti ne oldu durum bilgin varmı görüşüyormusun etoyla

8. Arkadaşlar BİMER ve SPK ya başvuru yapmayan varsa yapsın biran önce başvuru sayısı artınca dikkate alıyorlar ky nın ky dan başka dostu yok

Sayfa 642/948 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •