Sayfa 644/1009 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. herkes TLnin mevlidine gelmiş.helvaları nerden alıyoruz.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Zekilikten değil , oradaki ana volvo distübütörü yahudidir de ondan.
    volvo 2021 den sonra 100% elektrikliye geciyor ne dizel nede benzinli araba uretmeyecekler

merak ediyorum ne yapacaklar

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    volvo 2021 den sonra 100% elektrikliye geciyor ne dizel nede benzinli araba uretmeyecekler

merak ediyorum ne yapacaklar
    Arabaların kaliteleri birbirlerine yakınsamaya başladı. Elektrikli modellerde parça sayısı neredeyse onda birine düştüğü için bu parçalar da standartlaşacak marka farkı iyice azalacak. Gelecekte araba kavramında köklü değişiklikler olacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Gold to Dow.

ALTIN i surekli biriktirin. Kim ne derse desin ziklemeyin. Dinlemeyin. Biriktirin. Fiziksel olarak biriktirin. Azar azar biriktirin. Devamlı biriktirin. Üstüne oturun götünüzü ısıtsın. O kadar...

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bist100 açılışı eksi yüzde 1,1 gibi olur.
    Sayın Turnike haklı çıktınız tebrik ederim..

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Gold to Dow.

ALTIN i surekli biriktirin. Kim ne derse desin ziklemeyin. Dinlemeyin. Biriktirin. Fiziksel olarak biriktirin. Azar azar biriktirin. Devamlı biriktirin. Üstüne oturun götünüzü ısıtsın. O kadar...

çok güzel söylüyorsun da fiziksel gram altını bir de en uygun nereden alınır onu söylesen. istanbulda değiliz ki kapalı çarşıdan alalım.buradaki kuyumcular bankalardan bile daha fazlaya satıyor.

Altın toplama zamanı yaklaşıyor yakında TV'de reklamları dönmeye başlar .Hükümetin oy tabanı muhakki bu FIRSATA duyarsız kalmaz 2.000 ton olmasa bile hatırı sayılır bir tonajda yastık-altında yıllarca zulaladığı altınları günyüzü görsün diye 5-10 seneklik bir süre için % 1.5 bilemedin % 2 hadi arayı bulalım % 2.25 adı ister sukuk hakkı ister nema (faiz) olsun (sözde) güzel getiri için koşa koşa TC Ziraat Bankasına yatıracağı umuluyor.

Bu operasyının neticesine göre ABD Doları ya şahlanacak (Halk Reis'e destek vermedi şeklinde algılacak) ya da gerileyecek ( Halk Reis'e tam destek verdi) şeklinde algılacak...

Yani şimdiki yeni mehenk taşımız şu şapkadan yeni çıkan tavşan halktan 2.000 ton altın toplamak olacak gibi...

BES öldü (Hazineye gerçekten ağır yükü var..) yaşasın 2.000 Ton altın..
    Son düzenleme : riko66; 21-09-2017 saat: 21:38.

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Turnike haklı çıktınız tebrik ederim..
    Yok haklı çıkmadım, ben ilk açılışı kastetmiştim, hesap yöntemini daha önce yazdım bir daha yazayım: Türkiye ETF ' lerinin negatif değişiminden dolar/TL pozitif ise matematiksel toplayıp bist100 açılış tahmini yapıyordum. (Sn. Işık Ökte 2-3 yıl önce anlatmıştı)

etf ler -0,98 idi, dolar ise +0,80 civarıydı. Eğer dolar/TL değer kaybetse idi mesela -0,3 olsa idi tahmin olarak bist100 yüzde -1,28 açar diyebilirdik.

Ancak bu ETF ler daha çok bankacılık sektörü ağırlıklı olduğu için sanayi hisseleri işi bazen bozabiliyor. Ama tabiki garanti bir yöntem değil aslında sadece yön tahmini.

Bu gibi durumlarda yüzdesel olarak yüksek oranda tutuyordu ancak buraya tahmin yazarken çok değişeceğini ummadığım için son duruma bakmamıştım. Son kapanıştan hesapla yüzde -0,18 çıkmıştı, borsa ise -0,33 ile açtı.

Maalesef tekrar grafik açıp hesap yapmamış olmam hataya sürükledi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 644/1009 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •