Originally Posted by
rumenigge
sorularınıza cevap veriyorum ama cevabımı beğenmediniz için cevaplamadı olarak kabul ediyorsunuz
ben dolara hayatım boyunca hep soğuk baktım çünkü onu bir emperyalist kağıdı olarak gördüm
Şu dönemde dolar patronları türkiyeyi ekonomi ile terbiye etme amacındalar bu nedenle dolara topyekün karşı duruş sergilemeliyiz diyorum daha önceki dönemlerde dolar alanları özellikle yüksek miktarda alışları doğru bulmuyorum ama asıl şimdi önemli bizi ülke olarak dolar ile dövmeye çalışanlara fırsat veriyelim diyorum
dolara karşı duruş ile ilgili verdiğin ırak süreye libya vs örneği öğrenilmiş çaresizlik duygusunu bizde yaşayalım onlar güçlüleler tesilm olalım manasına geliyor
topiği şöyle bir okusana bazı arkadaşlarda dolara aşırı bağımlılık ülke aleyhindeki gelişmeleri sevinçle karşılama psikolojisini oluşturmuş yazık
Uygulanan Ekonomik Sistem emme basma tulumba gibi,,
Uluslararası SICAK Para baronlarıyla onların yerli işbirlikçileri üzerine inşa edilmiş durumda..!!
Üretmeden tüketerek tükenme..!!!
Karları yandaşlara, zararları topluma paylaştıran Sistemle...!!
Ancak toplumun bireyleri köle olarak Yaşar..!!
Eğitim sistemi bu kölelik üzerine inşa edildiğinden,
Bizde bu bidon kafalılarla...!!
Eller aya bizlerde yaya gideriz.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri