Originally Posted by
rumenigge
sorularýnýza cevap veriyorum ama cevabýmý beðenmediniz için cevaplamadý olarak kabul ediyorsunuz
ben dolara hayatým boyunca hep soðuk baktým çünkü onu bir emperyalist kaðýdý olarak gördüm
Þu dönemde dolar patronlarý türkiyeyi ekonomi ile terbiye etme amacýndalar bu nedenle dolara topyekün karþý duruþ sergilemeliyiz diyorum daha önceki dönemlerde dolar alanlarý özellikle yüksek miktarda alýþlarý doðru bulmuyorum ama asýl þimdi önemli bizi ülke olarak dolar ile dövmeye çalýþanlara fýrsat veriyelim diyorum
dolara karþý duruþ ile ilgili verdiðin ýrak süreye libya vs örneði öðrenilmiþ çaresizlik duygusunu bizde yaþayalým onlar güçlüleler tesilm olalým manasýna geliyor
topiði þöyle bir okusana bazý arkadaþlarda dolara aþýrý baðýmlýlýk ülke aleyhindeki geliþmeleri sevinçle karþýlama psikolojisini oluþturmuþ yazýk
Uygulanan Ekonomik Sistem emme basma tulumba gibi,,
Uluslararasý SICAK Para baronlarýyla onlarýn yerli iþbirlikçileri üzerine inþa edilmiþ durumda..!!
Üretmeden tüketerek tükenme..!!!
Karlarý yandaþlara, zararlarý topluma paylaþtýran Sistemle...!!
Ancak toplumun bireyleri köle olarak Yaþar..!!
Eðitim sistemi bu kölelik üzerine inþa edildiðinden,
Bizde bu bidon kafalýlarla...!!
Eller aya bizlerde yaya gideriz.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri