Sayfa 664/1009 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Referandum ile ilgili benimde söyleyecek çok şeyim var aslında ama çoğu ağır şeyler olduğu için bende konuşmak istemiyorum.

Polemik yaratmakta istemiyorum...

Ama sonuç olarak bakarsak bugün referandum denen kepazelik yapılıyor...

Her zaman yaptıkları gibi bugün yine bol keseden atıyorlar, ahkam kesiyorlar, havanda su dövüyorlar...

Bilmem anlatabildim mi ?
    sayın snowdancer

ne söyleyecekmiş
    https://www.youtube.com/watch?v=6M3T...ature=youtu.be
    en fazla bunu anlatacaktır.
    millet bi tarafı ile gülüyor bu kafalara..

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Benim kimseyi yasaklamak gibi bir adetim yok
    seninde eleştiriye tahammülün yok sanırım
    iddianı ukalalık seviyesine çıkarır (''ne diyorsak o'' gibi söylemlerin)
    ve bunu tutarsızlıkla beslersen eleştirilirsin.
    söylediklerini yapmayan atan tutan biri olup çıkarsın.
    söylediğim bu..
    Eleştirilecek ne var onu anlamadım..

3.65 yapıyı bozmaz dedim mi dedim..
    Gelirse anında satarım dedim hatta..

2018 ortası 3.10 lar dedim..

Millet hemen önümüzdeki hafta anladı..

Grafiklerle de beklentimi anlattım..

Daha nedir..

3.52 lerde iken 3.38 3.35 ler dedim idi..

Zat-ı ali leriniz gibileri güldüler..

3.38 görüldü..

Çıkıp bi tane doğru dedin be kardeş denmedi..

Şimdi yeniden 3.52 olmuş..Herkes rally modunda yine..

3. Bu referendum konusunda Yiğit Bulut in bu dediklerini ilk kez duydum.
    Ammmaaaaaa

Referandum 2-3 senedir değil..
    10 15 senedir beklenen bir durum idi..
    Adım adım bu noktaya gelindi..

Herkes biliyor ve bekliyordu..

Şimdi süpriz miş gibi davranıyor herkes..Çok şaşırmış ve kızmış görünümdeler..
    Referandum sonrası da adım adım planlanmış durumda..(adamın referendum demesi ilgincinize neden gitmiyor sene 2013..o tarihlerde referendum diyen kaç kişi vardı...)

Hepsi biliniyor..Olacaklar belli..

Bekleyin ve görün..

Çok şaşıracaksınız..

4. dolar vatandaşa devredildiği değerin en az 1:1 i kadar düşmeden yükseliş trendine girmez, trendler 2-3 yıl sürer ve kesintisiz devam eder, borsa gibi düşünün siz bir hisseyi 4 tl den vatandaşa kitleyip geri yerine koyacağınız yer 1,50-2,00 arası olur, ne 3,50 den ne 3,0 dan o hisseyi vatandaş satmaz ama 1.50-2 tl olunca satmak için birbirlerini yerler, dolarsa zaman zaman tepki çıkışları olur, bunlar genel başlangıcı olarak kabul görmez, trend başlangıcı malın yerine koyulduğu vakit olur, seneye 2,70-2,90 görülür seneye görülmez ise 2019 da er geç görülür, fazla bir birbirinizi üzmeyin alın satın ekonomiye can katın, alım satımda bankalara ve aracı kurumlara komisyon ödeyin ki orda çalışanların maaşları çıksın evine ekmek götürsün, arada zarar yada kar fark etmez yeterki sistemin içinde kalın eninde sonunda tüm paranızı ahtopotun vantuzları gibi emer bunlar, hepimizden daha zeki ve daha donanımlılar, yada her saniye yeni şeyleri öğrenmeye açıklar, sürekli kendini yenileyen canlı türü gibiler, ben emekli oldum bu işlerden elimi kolumu çektim şurda üç beş sene kalan kısacık ömrüde para kazanma saçmalığına ayırmak abes olur, 50 yaşından sonra her kim para kazanmaya çalışırsa elindeki parasını daha çok kaybeder, ölmeden yiyin yiyebilidiğinizi , 40 yıl bu işlere kafa yordum şimdi 40 yıl geriye gidecek imkanım olsa hem borsandan hem fx gibi türev piyasalardan uzak dururdum, %100 yapardım bunu
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

5. http://www.fortuneturkey.com/dunyada...para-var-25271

üstelik 2015 yılı sonu itibari ile böyle bir bilgiye ulaştım

fiziki 80 trilyon usd nin olduğu bir dünyada
    bu doları bist teki kıçı kırık senet mantığı ile mukayese etmek çok ilginç!!

6.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    dolar vatandaşa devredildiği değerin en az 1:1 i kadar düşmeden yükseliş trendine girmez, trendler 2-3 yıl sürer ve kesintisiz devam eder, borsa gibi düşünün siz bir hisseyi 4 tl den vatandaşa kitleyip geri yerine koyacağınız yer 1,50-2,00 arası olur, ne 3,50 den ne 3,0 dan o hisseyi vatandaş satmaz ama 1.50-2 tl olunca satmak için birbirlerini yerler, dolarsa zaman zaman tepki çıkışları olur, bunlar genel başlangıcı olarak kabul görmez, trend başlangıcı malın yerine koyulduğu vakit olur, seneye 2,70-2,90 görülür seneye görülmez ise 2019 da er geç görülür, fazla bir birbirinizi üzmeyin alın satın ekonomiye can katın, alım satımda bankalara ve aracı kurumlara komisyon ödeyin ki orda çalışanların maaşları çıksın evine ekmek götürsün, arada zarar yada kar fark etmez yeterki sistemin içinde kalın eninde sonunda tüm paranızı ahtopotun vantuzları gibi emer bunlar, hepimizden daha zeki ve daha donanımlılar, yada her saniye yeni şeyleri öğrenmeye açıklar, sürekli kendini yenileyen canlı türü gibiler, ben emekli oldum bu işlerden elimi kolumu çektim şurda üç beş sene kalan kısacık ömrüde para kazanma saçmalığına ayırmak abes olur, 50 yaşından sonra her kim para kazanmaya çalışırsa elindeki parasını daha çok kaybeder, ölmeden yiyin yiyebilidiğinizi , 40 yıl bu işlere kafa yordum şimdi 40 yıl geriye gidecek imkanım olsa hem borsandan hem fx gibi türev piyasalardan uzak dururdum, %100 yapardım bunu
    2017 yılında okuduğum en güzel yazı.

7. ben de diğer başlıktaki usd için 2017 yılı sonu için 3 ve 3'ün altını işaretlemiş olsam ben de bu yazıyı çok beğenirdim
    algıda seçicilik

Sayfa 664/1009 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •