Sayfa 677/1009 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Banada öyle geliyor..FED'in bu ortamda geri sarmaya kalkması bence düşündürücü..

Şimdi FED yerine olsam, ne yapardım..senaryo yazalım..

Bir kere neredeyse 10 yıldır globalde kolay ve bol paranın oluşturduğu bir sürü balon var ve FED hiç bir şey yapmasada bu balonlar eninde sonunda patlayacak ..yani kaçınılmaz son..

Peki bir şeyler yaptı..yani faiz arttırdı, geri sarma yaptı, yani sıkılaştırdı, yine kaçınılmaz son..fakat bir farkla, kaçınılmazı ötelemek için bu sıkılaştırmayı ahaste yapması lazım ki, mehtap hemen uyanmasın..ağırdan ağırdan..

Peki kaçınılmazı öteledim de ne menfeatim oldu..cephane biriktirdim..

Bir kere bilanço azaltmaya gidersem bir sonraki krize 4.5 trilyon dolar bilançoyla yakalanmam..ne yani yakalandığımda bilançoyu 2 katına 9 trilyon dolara mı çıkartacağım mesela..olmaz..olmamalı..

Faizleri aheste aheste 2.5-3 bandına getirdim diyelim..ne kazandım..bir sonraki krizde faizleri sıfıra kadar çekme alanı kazandım..ne o öyle, bir kriz esnasında eksi 1.5-2 faizlere inmeler..olmaz..olmamalı..

......................

YTD..
    Durum anlaşıldı..başka etkenleri hariç tutarsak, parite yani EUR/USD kaynaklı doların yükselişi o kadar ciddi olamayacak sanırım..Draghi kör tapayı vanaya takarsa anca..

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Günün yorgunluğuna iyi geldi.. Ben hizmet diye buna derim.
    Yoga moga ile yorgunluğunuzu geçiştirin derim..

Erdoğan, Myanmar'daki Budist Terörüne Sert Çıktı: Öyle Yoga ile Moga ile Bu İşi Geçiştiremezsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yoga moga ile yorgunluğunuzu geçiştirin derim..

Erdoğan, Myanmar'daki Budist Terörüne Sert Çıktı: Öyle Yoga ile Moga ile Bu İşi Geçiştiremezsiniz.
    Bu yoga ile , gogo ile gidecek gerginlik değil , ama gülmek iyi geliyor. Neşe candır..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Durum anlaşıldı..başka etkenleri hariç tutarsak, parite yani EUR/USD kaynaklı doların yükselişi o kadar ciddi olamayacak sanırım..Draghi kör tapayı vanaya takarsa anca..
    Olan sarıkıza oluyor/olucak..

Borsa paranın kokusunu yine aldı gibi, canlandı..

Tühhh....sn. Vicente'nin topiğine gidip günde on sefer BİST dayak yiyor, ağzını burnunu kırdılar vb yazacaktım..neyse bir dahaki sefere..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu gece esinti gelebilir. Pencerenizi açık tutun.

Malum Yellen'me durumları var.

Nasıl olur derseniz?

Valla dediğine değil, yediğine bağlı...

6. Phoenix in pipisine adım adım.

Kağıt paraların hiçbiri kalmayacak önümüzdeki dönemde! Hepsi gidecek. Yeni CURRENCY ler gelecek. Hem de devlet destekli. BitCoin gibi çakma değil.

ALTIN dışındaki her yatırırım SIFIR lanabilir bu süreçte. DOLAR ve EURO bir bakmışsın puf...

Bir bakmışsın DİJİTAL PARA lar devlet destekli olarak çıkmış ve alışverişlerde geçmeye başlamış.

Mevcut CURRENCY ler sıfırlanabilir ve convert edilmeye zorlanabilirler, yoksa HİPER ENFLASYON veya STAGFLASYON kaçınılmaz!

Japonlardan Bitcoin'e karşı yepyeni bir sanal para geliyor!
    http://www.hurriyet.com.tr/japonlard...liyor-40590594

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin (IKBY) yaptığı referanduma ilişkin, "Kürdistan Demokrat Partisinin (KDP) temsilcisi burada olsaydı 'Ülkeyi terk et' diyecektik. Şu anda zaten Erbil'de olduğu için 'Gelme kardeşim' denildi." ifadesini kullandı.

Büyük devlet diplomasisi bu mudur?

Budur...

Kararlılığa bak.

Şu üsluba, ferasete bak.

Almanya boşuna kıskanmıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar Euro bir bakmışsın puf...

Bu kadar.

Yahu Erdoğan emrediyor.

Futbolda böyle yabancı hegemonyası olmaz, doğru bulmuyorum diyor.

Bir hafta dolmadan sınav sistemini değiştirenler, "böyle bir anda olmaz. Bizim yabancı futbolcularla 3-4 yıllık sözleşmemiz var. Nasıl olacak bu iş? " diye koskoca padişah gibi adama hayır diyorlar.

Lambaya püf de gibi, dolara Euroya püf demek...

Nasıl olacak biri anlatsa?

Sayfa 677/1009 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •