Originally Posted by
yolgider
arkadaşlar farklı bir konu için yardımcı olurmusunuz yaklaşık 1 saattir internet bankacılığı için cep telefonuma sms şifresi gelmiyor.hesaplarımın olduğu üç bankayı denedim şifre gelmedi.banka müşteri temsilcisi operatörle ilgili olabilir dedi vodafonu aradım 5 dakka içinde şifre gelecek o şifreyle atm den giriş yapın vs dedi ama şifre vs de gelmedi.böyle bir sorun yaşadınız mı?
Şifrelerin geldiği telefon aramalara açık ise bilemicem ama arama yapamıyorsanız simkartınız sahtekarlar tarafından klonlanmıştır.
Bankacılık işlemlerimi yaptığım telefonda başıma geldi, içindeki 50 tl para için hattımın kopyasını çıkarıp millete spam mesaj göndermişler, savcılığa suç duyurusunda bulundum sonuç çıkmadı.
Yalnız o zamanki servis sağlayıcı "avea" savcılığa yalan beyan vermişti müşterimizin mağduriyeti giderildi hattı açıldı diye. Ancak o sıralarda her yerde bombalar patladığı için şehir içine inmeme adına olayın üstüne gitmedim, şikayetimden vazgeçtim, başka hat alıp işlerime baktım.
Faturasız hatlarda içinde para bulundurmayın. Faturalı hat ise asla kullanmayın.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri