Sn T/A ellerinize/emeğinize sağlık, site gayet güzel ve sistem sinyalleride gördüğüm kadarıyla "çok başarılı" (ben halen profesyonel değil duygusal bir yatırımcı olduğum için uygulayamıyorum ama sadece bu sinyallere göre al-sat yapmış olan birisi nette iyi kar elde eder, bu çok açık görünüyor...)
Site ile uğraşmak ve dönemsel stres ( mevsim değişimden kaynaklı olabiliyor) özellikle tv lerdeki son dönemdeki yoğun olumsuz haber bombardımanı hepimizi gerdi, bu dönemde geçen yıl borsanın 70.000 lerde olduğu döneme benziyor bence hayırlsı...
İş bilmeyen memurlara gelince malesef iş bilmemek sadece mermurlara özgü değil kimse işine değer vermiyor hatta işi bilmemek büyük avantaj çünkü o zaman iş size kalmıyor mutlaka o işi yapan çıkıyor, yada karşınızdakini olayalıyorsunuz iş olup bitiriyor, bu konuda devlet kurumları belki başı çeker ama bankalar ve ülkenin bir çok güzide kurum çalışanlarıda onlardan aşağı kalmaz...
Siz anneniz için mecbur sabır gösterip her durumda bu işi yapmalısınız, kendi adıma işe yaradığını düşündüğüm işi yaptırmaktan ziyade iş bilen birine ulaşmaya çalışın kendi işi olmasa bile bu tarz insanlar size yardım ederler, yoksa işi yapması gerekene yaptırmaya çalışmak sizi daha çok üzer ve vakit kaybetirir bence, şikayet etme seçeneğini en son kullanın çünkü kurum sizin bilgileri şikayet ettiğiniz kişiyle paylaşıyor ve sonrasında siz yine aynı çalışanla iş tutmak zorunda kalıyorsunuz...
Gece gece kafa şilirdiysem affola
İyi geceler.
Yer İmleri