Sayfa 146/1078 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Mesajlar için teşekkür ederim...

Ben güncellemeleri hergün severek ve isteyerek yapıyorum. Benim dışımdaki sorunlardan dolayı aksamalar olunca çok zorlanıyorum. Asıl zorlandığım konu burası. Bunca zamandır hasta yatağımda ve tatil günlerinde bile elimden geldiğince bu işi aksatmamaya çalıştım. Gel gör ki; yer yer Server kaynaklı veya internet kaynaklı sıkıntılar beni çok zorluyor. Ortalık da çok sessiz olup kimseden ses de çıkmayınca kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum.

Teşekkür falan beklediğim de yok. Kesinlikle böyle bir olay söz konusu değil. Sadece sizlerden güncellemelerin düzgün yapılıp yapılmadığı hakkında geri dönüş alabilsem bu bana yeterlidir. Bende güncellenmiş görünse bile sizler göremeyebiliyorsunuz. Sizlerden ses çıkmayınca ben tek başıma ortada kalıyorum. Kör dövüşü gibi oluyor. O nedenle de "eğer takip eden yoksa; güncelleme birşey ifade etmiyorsa" bu durumda boşa kürek çekmiş gibi olmanın da bir anlamı yok...

Burada kimsenin kimseden bir üstünlğü yok. Ben sizlerden çok fazla birşey de biliyor değilim. Birlikte birşeyler başarmaya çalışıyoruz ama ortada birlik olmuyor. Yanlızlık insanı bunaltıyor ve şevkini kırıyor. İlerleme için istişare şart. Bunun için de muhabbet şart. Kimsenin çalı arkasına gizlenmesine gerek yok. Dediğim gibi "birbirimizden farkımız yok". Hepimiz aynıyız...

Selamlar ve hürmetler...

Herkese iyi geceler...

NOT:
    Grafikleri güncellemeye çalıştım ama sorun hâlen devam ediyor. Arada güncellenmeyen hisseler olabilir. Bildirirsenşz tek tek güncellerim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Sağlık ve afiyetle,çalı ardından slmlar.
    Gündüz XU100 için görüş sormuştunuz ama sonra mesajı değiştirmişsiniz. Belki birşeyler düşündünüz ve vazgeçtiniz. Fakat ben yine de kısaca cevaplamak istiyorum. Gündüz çok yoğundum ve evde değildim. Bilgisayardan uzak olduğum için cevap veremedim...

XU100 için tam da buradan bir toparlanma bekliyorum. En son yaptığım yorumu hatırlayanlar ne dediğimi hatırlayacaklardır. Grafik üzerinde 2 seviye işaretlemiştim. Şimdi bugün itibari ile 2. destek seviyesi de görülmüş oldu.

Herşey olumsuz gibi görülebilir ama teknik tekniktir. Çalışır çalışmaz birşey diyemem ama benim tekniğime göre buradan öyle ya da böyle bir topalrnma yapması şart...

Toparlanma yeni bir trend oluşturur mu? buna zaman içerisinde karar vereceğiz ama şimdilik en azından bir tepki olarak baksak da bir yükseliş olması lâzım...

Zor olan da zaten böyle kötü günlerde yükseliş öngörmek; iyi günlerde düşüş beklemek değil midir?!

Zirvede yazma ihtiyacı duyup yazdım. Şimdi düzeltme bitti diye düşünüyorum ve yeniden yazıyorum. Eğer yanılırsam zaten ortada çok vahim bir durum var demektir. Öyle bir durumda ne teknik kalır ne temel!!! Allah o günlerden hepimizi korusun... Amiiiinnn

Durum aynen grafikte görüldüğü gibidir...

Detaylı konuşmak isteyen olursa yarın muhabbet edebiliriz. Ara ara benim ve annemin sağlık işleri ile ilgili dışarı çıkmam gerekse de müsait oldukça ben cevaplamaya çalışırım.

Devlete işin düştüğü zaman ortada kalıyorsun. Babamın vefatı münasebeti ile anneme babamın maaşını bağlatmak ve sağlık hizmetlerinden faydalanmasını sağlamak için SGK 'ya gittim. SGK da iş halletmek deveye hendek atlatmaktan kötü. Bugün dolanıp durdum ama bir iş halledemedim. Kimsenin bir iş bildiği yok. Herkes birbirine gönderiyor sonra ilk geldiğin yere yeniden geliyorum. Tam 4 sefer aynı yere geldim ama sonuç alamadım. Birşeyler yaptılar ama doğru mu yaptılar emin değilim. Allah kimsenin yolunu devlete düşürmesin. İşi bilen memur maalesef yok!!! Sorun annemin Alzheimer ve yatalak olması. Bir yandan mahkeme bir yandan evraklar çok zormuş. Kendim için olsa dönüp de yüzlerine bakmam ama annem için mecburen ilgileniyorum!!!

3. Sn T/A ellerinize/emeğinize sağlık, site gayet güzel ve sistem sinyalleride gördüğüm kadarıyla "çok başarılı" (ben halen profesyonel değil duygusal bir yatırımcı olduğum için uygulayamıyorum ama sadece bu sinyallere göre al-sat yapmış olan birisi nette iyi kar elde eder, bu çok açık görünüyor...)

Site ile uğraşmak ve dönemsel stres ( mevsim değişimden kaynaklı olabiliyor) özellikle tv lerdeki son dönemdeki yoğun olumsuz haber bombardımanı hepimizi gerdi, bu dönemde geçen yıl borsanın 70.000 lerde olduğu döneme benziyor bence hayırlsı...

İş bilmeyen memurlara gelince malesef iş bilmemek sadece mermurlara özgü değil kimse işine değer vermiyor hatta işi bilmemek büyük avantaj çünkü o zaman iş size kalmıyor mutlaka o işi yapan çıkıyor, yada karşınızdakini olayalıyorsunuz iş olup bitiriyor, bu konuda devlet kurumları belki başı çeker ama bankalar ve ülkenin bir çok güzide kurum çalışanlarıda onlardan aşağı kalmaz...

Siz anneniz için mecbur sabır gösterip her durumda bu işi yapmalısınız, kendi adıma işe yaradığını düşündüğüm işi yaptırmaktan ziyade iş bilen birine ulaşmaya çalışın kendi işi olmasa bile bu tarz insanlar size yardım ederler, yoksa işi yapması gerekene yaptırmaya çalışmak sizi daha çok üzer ve vakit kaybetirir bence, şikayet etme seçeneğini en son kullanın çünkü kurum sizin bilgileri şikayet ettiğiniz kişiyle paylaşıyor ve sonrasında siz yine aynı çalışanla iş tutmak zorunda kalıyorsunuz...

Gece gece kafa şilirdiysem affola

İyi geceler.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Allah kolaylıklar versin sayın T/A zordur bu işler bilirim ama halledilir.

5. Günaydın. Ben sessiz çoğunluktan biriyim Her sabah kalktığımda ilk bu sayfayı açar bakacaklarımı bakarım,Bakmadığım zaman ise kendimde bir eksiklik hissederim mutlaka geri dönüş yapar bakarı. Ben sadece belirli yerleri açıp kapatıyorum.Bilgisayardan şura yı burayı aç anlamam.Benim gibi bu sayfayı izleyen sessiz bir çoğunluğun var olduğu da bir aşıkardır.tşk.ler.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn T/A ellerinize/emeğinize sağlık, site gayet güzel ve sistem sinyalleride gördüğüm kadarıyla "çok başarılı" (ben halen profesyonel değil duygusal bir yatırımcı olduğum için uygulayamıyorum ama sadece bu sinyallere göre al-sat yapmış olan birisi nette iyi kar elde eder, bu çok açık görünüyor...)

Site ile uğraşmak ve dönemsel stres ( mevsim değişimden kaynaklı olabiliyor) özellikle tv lerdeki son dönemdeki yoğun olumsuz haber bombardımanı hepimizi gerdi, bu dönemde geçen yıl borsanın 70.000 lerde olduğu döneme benziyor bence hayırlsı...

İş bilmeyen memurlara gelince malesef iş bilmemek sadece mermurlara özgü değil kimse işine değer vermiyor hatta işi bilmemek büyük avantaj çünkü o zaman iş size kalmıyor mutlaka o işi yapan çıkıyor, yada karşınızdakini olayalıyorsunuz iş olup bitiriyor, bu konuda devlet kurumları belki başı çeker ama bankalar ve ülkenin bir çok güzide kurum çalışanlarıda onlardan aşağı kalmaz...

Siz anneniz için mecbur sabır gösterip her durumda bu işi yapmalısınız, kendi adıma işe yaradığını düşündüğüm işi yaptırmaktan ziyade iş bilen birine ulaşmaya çalışın kendi işi olmasa bile bu tarz insanlar size yardım ederler, yoksa işi yapması gerekene yaptırmaya çalışmak sizi daha çok üzer ve vakit kaybetirir bence, şikayet etme seçeneğini en son kullanın çünkü kurum sizin bilgileri şikayet ettiğiniz kişiyle paylaşıyor ve sonrasında siz yine aynı çalışanla iş tutmak zorunda kalıyorsunuz...

Gece gece kafa şilirdiysem affola

İyi geceler.
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Allah kolaylıklar versin sayın T/A zordur bu işler bilirim ama halledilir.
     Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Günaydın. Ben sessiz çoğunluktan biriyim Her sabah kalktığımda ilk bu sayfayı açar bakacaklarımı bakarım,Bakmadığım zaman ise kendimde bir eksiklik hissederim mutlaka geri dönüş yapar bakarı. Ben sadece belirli yerleri açıp kapatıyorum.Bilgisayardan şura yı burayı aç anlamam.Benim gibi bu sayfayı izleyen sessiz bir çoğunluğun var olduğu da bir aşıkardır.tşk.ler.
    Hepinize çok teşekkür ederim...

Site ile ilgilenmek beni yormuyor, bilakis zevk alarak güncelliyorum. Fakat internet ve server kaynaklı problemler beni kasıyor. Zaten oldum olası böyle sıkıntılı durumlardan nefret ederim...

Bugün yine annemin işleri ile ilgilendim. Çok şükür Genel Sağlık Sigortası yaptırarak mahkeme sonuçlanana kadar SGK işini hallederek hasta bezi/ilaç/sağlık olayını hallettim. İnşaAllah daha sonra bir sıkıntı çıkmaz. Yarın da Heyet Raporu için uğraşacağım. Bayağı uğraşmak gerekiyormuş. Sabah 9:00 - 9:30 gibi orada olamaya çalışacağız. İşin zor yanı annemin yatalak olması ve onu oraya götürmek. Benim belim sakat olmasa sorun değildi. Kucaklayıp kaldırıyordum. Zaten bendeki bel sorunu da böyle böyle gelişti...

Yarın arabaya bindirecek birilerini bulmak gerek. Ambulans bile çağırsak yine bize taşıttırıyorlar. Bir faydası olmaz. Aynı gün rapor alabilirsek çok şanslıyız demektir. Genelde gün verip sonraya atıyorlarmış. Hastaya böyle eziyet etmenin ne alemi var bilemiyorum. Sabahtan gidecek; öğleden sonra heyete girecek; kimbilir kaç saat oralarda rezil olacak!!!

Yarın ola, hayrola...

Bu arada, Grafiklen Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html[/QUOTE]

7. Sayın T/A sabah hastahaneye gittiğinizde, hemen başhekim veya yardımcısını bulun annenizin ve kendi durumunuzu izah edin yardımcı olacaklardır ben öyle yapmıştım.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın T/A sabah hastahaneye gittiğinizde, hemen başhekim veya yardımcısını bulun annenizin ve kendi durumunuzu izah edin yardımcı olacaklardır ben öyle yapmıştım.
    Bu işlerden hiç anlamam. Bir arkadaşımın eşi orada doktor, bize yardımcı olmaya çalışacak. Şimdi çok sıkıyorlarmış, eskiden daha kolaymış. Çok suistimal eden olduğu için şimdi işler zorlaşmış ve ciddiye alınıyor...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 146/1078 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •