Sayfa 17/1006 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Vob 24

Bakalım yarın neler olacak gecemiz gündüzümüze karıstı moral kalmadı

2.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Bakalım yarın neler olacak gecemiz gündüzümüze karıstı moral kalmadı
    Aynen fena hareketler iyice sapitti. Algi kalmadi

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

garanla akbank %6 satş yediler ama a.o. dan 20-25 kademe altında kapadılr 50-100 bin lotla kademe düştü 1 fon sattı diyelim bunlar büyük tahta 10 tane sahibi var ögle kolay degil 50 kademe düşüş bence satan korksun

4.  Alıntı Originally Posted by goldal Yazıyı Oku
    garanla akbank %6 satş yediler ama a.o. dan 20-25 kademe altında kapadılr 50-100 bin lotla kademe düştü 1 fon sattı diyelim bunlar büyük tahta 10 tane sahibi var ögle kolay degil 50 kademe düşüş bence satan korksun
    Thy deki hacim acayipti mesela 1 milyar. Ama iste bankalar sanki bi yerden sonra sapitti gibi. Bakalim gorucez tamam mi devam mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Üstadım ( konu dolar olunca) bu ABD tahvil Faizleri ile zor değil mi o rakamlar..
    Abd tahvilleri etkili ama tek etken olarak düşünemeyiz. Cari açık, bütçe açığı bunların üzerine ticaret ortaklarımızla yaşadığımız sorunlar, turizmdeki çöküş... Döviz açığımız çok fazla... Çok daha fazla kapitulasyon isteyecekler...

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    sn. Serkan23,

dolar 3,90'ları zorluyorken, herkeste bir dolar manyaklığı varken 3,30'ları beklediğinizi söylüyordunuz. hatta yanlış hatırlamıyorsam yaz sezonu rehavet olur, yazın sonunda 4 küsürler hedeftir demiştiniz.

hem vade hem kur tahmininiz çok başarılı, tebrikler takipçinizim
    Takip edenlerim varsa yazmaya devam bende artık yazmasam mı kimse ipleniyor diyordum

vergi gelmiş araba başına 500-1000 çokta tın banka vergisi artmış vatandaş düşünsün banka her masrafa zam yapar gene kazanır bugünkü satış destek kırıldı sende sat ben alayım satışıydı OLUR GÜLÜM TUT UCUNU DA AL

7.  Alıntı Originally Posted by goldal Yazıyı Oku
    vergi gelmiş araba başına 500-1000 çokta tın banka vergisi artmış vatandaş düşünsün banka her masrafa zam yapar gene kazanır bugünkü satış destek kırıldı sende sat ben alayım satışıydı OLUR GÜLÜM TUT UCUNU DA AL
    Bunu konustular bu gece. Isik dedi ki bankanin yuzde 2 karini dusurunce banka sizce susup yerine oturur mu diye güldü. Masraflara ekler yine onu çıkarir dediler. Hatta kredi faizine bile

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Abd tahvilleri etkili ama tek etken olarak düşünemeyiz. Cari açık, bütçe açığı bunların üzerine ticaret ortaklarımızla yaşadığımız sorunlar, turizmdeki çöküş... Döviz açığımız çok fazla... Çok daha fazla kapitulasyon isteyecekler...

Takip edenlerim varsa yazmaya devam bende artık yazmasam mı kimse ipleniyor diyordum
    Üstadım ben 3.50 için zor değil mi dedim.

Sayfa 17/1006 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •