Sayfa 701/1009 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Renault CEOsunun Mercedes'e binmesi otomatik tazminatsız kovulma nedenidir...

Hiç bir mahkeme dahi böyle bir davranışı kabul etmez..

Aynen Diyanet İşleri Başkanının yatağının başucuna İncil asmasına benzer...

Birisi geliyor, bu başlık aktif diye burada kışkırtıcı-polemik yaratıcı yazılar yazıyor...

Bu kişi engellenmek-cezalandırılmak yerine, tüm yazılar silinerek bu başlıktakiler cezalandırılıyor...

Dolar'ın düşeceğini düşünüyorsa gitsin o başlıkta yazsın... Niye gelip burasını karıştırıyor ki...

Bu ekonomik şartlar altında, bu küresel şartlar altında, bu orta vadeli programdan sonra, dibimizdeki referandum saçmalığı ve bunun gibi bir sürü etkenden dolayı ne kadar da kabul etmeseniz de dolardaki düşüş sınırlı-yükseliş kaçınılmazdır...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

bunlar 2-3 kişiler hergün cafede bi araba laf yiyorlar gerçekler yüzlerine çarpılıyor hakaret sayıyorlar ama gitmiyorlar yüzlerine tükürsen yağmur addediyorlar.
    şükür diyiveriyorlar yazmaya devam ediyorlar
    bir halt olacağı yok.

4. Karşılıklı barlara dikkat.

2-3 gün 3.55 3.59 arasında gezinmesini ardından 2 eşit barla 3.50 civarını bekliyorum

2 haftada 20 kuruş aldılar.
    Geçen sene gibi olacak algısını millete yerleştiriyorlar.

Referandum 1 seneden beri bilinmesine rağmen durup durup yumurta kapıya dayandığı zaman alıyormuş gibi yaygara yapmaları çokmanidar...
    Referandum da hayır mı bekleniyordu..Güldürmeyin.
    O zaman bütün yaz boyu dolara neden bastın..

Bazı başka forumlarda millet geçene seneyi düşünüp ellerini ovuşturmaya başlamış.

Benim genelde gözlemim tarihsel bazda fiyat hareketleri asla kendini tekrar etmez..

Bu yüzden sonbaharda dolarda düşüş borsada ralli bekliyorum..

Alman seçimleri bitti toz duman gürültüde dağılır yakında..
    Bir bakmışsın karşıklı güzel açıklamalar..

Bir sinyal geldi 1-2 gün önce bizden..

5. Borsa tarafına gelince.
    Çok dik bir açık ile çıkıyorduk.Artık tuğla koymak zorlaşmış idi.Koyduğun anda kayıp yere düşüyordu.
    Çıkış açısını düzeltmek lazım geliyor..

Doların yükseltip yeni dolar satıcıları oluşturmak lazım..Doları cazip hale getirmek lazım..
    3.40 dolar kuru ile kimse dolar bozup borsaya girmez idi.

2012 rallisinde ocak 2013 de buna benzer bir hareket olmuş borsa 86000 den çok sert 76000 e gelmiş idi..
    Bir kaç hafta git gelle geçtikten sonra 2 hafta içinde çok sert gerisin geri çıkmış yüzde 10 yukarısında mayıs 2013 de bir zirve daha koymuş idi..

Bu derecede dik ralli ler genelde ilk düzeltme sonrası 2. bir zirve daha yaparlar..

Eylül ortası başlayan düzeltmenin ekim kasıma kadar sürebilir..Belli bir rakam aralığında her an şelale gelecekmiş izlenimi içinde.

120 130.000 borsa beklentim bu yüzden.

Oralar önemli yerler olacak..Tamam yada devam açısından..

Tabi buna mukabil 120.130 dan çıkmak isteyen 3.80 dolar kuru bulmasın diye dolara da satış baskı beklentim mevcut.

Emme basma tulumba gibi çalışıyorlar.

Petrol fiyatları yükseldikçe ABD'de kaya petrolü üretimi artıyor..geçen hafta ABD günlük 1,5 milyon varillik petrol ihracatıyla rekor kırmış..Opec üretiminin ortalama günlük 32-33 milyon varil olduğu düşünülürse, az bir rakam değil..

Sn.Gundwane DXY'e bakmıyormusun?..Ha ayrıca sizi kutlarım düşecek diyenlerden bir tek siz varsınız buralarda..hepsi toz oldular..selamlar..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Petrol fiyatları yükseldikçe ABD'de kaya petrolü üretimi artıyor..geçen hafta ABD günlük 1,5 milyon varillik petrol ihracatıyla rekor kırmış..Opec üretiminin ortalama günlük 32-33 milyon varil olduğu düşünülürse, az bir rakam değil..

Sn.Gundwane DXY'e bakmıyormusun?..Ha ayrıca sizi kutlarım düşecek diyenlerden bir tek siz varsınız buralarda..hepsi toz oldular..selamlar..
    Enki
    DXY demek eurusd demektir kabaca..

eurusd hemen herşeyin merkezindedir..

DXY nin içinde bizim EZGOTİK para birimlerimiz yoktur..
    DXY düşerken bizde dolar yükselebilir mi..Pek ALA..
    Yada tam tersi..

İkisi bir araya geldi mi kusursuz fırtına oluşur...Bknz kasım 2016 ocak 2017..

3.55 lerde yazın dolar 3.35 3.38 bandı na gelebilir dikkat dedim..3.50 nin altı imkansız dendi..
    Geldi..

3.10 beklentim var 2018 ortaları için dediğim de neden satmıyorsun dendi 3.40 dan..
    al 2 haftada 3.58 satış imkanı verdi..

Böyle birşey olabilir di..Bozar mı genel düşüş yapısını...hayır...Bence bozmaz..
    18 kuruş yukarıdan kurtulduk yarısından fena mı işte..

3.65 üstü atarlı kapanışlar ve bozuk bir ortam BOZAR..

Beklemiyorum şu aşamada..

Şu an dünya borsalarında ve para piyasalarında herhangi bir bozulma yok..
    Bunun işareti bile yok grafiklerde..DJI başta..
    Risk iştahında bir azalma yok demektir..

eurusd ilk etap 1.15 ardından daha ciddi 1.18 1.22 bandı demiştim..

İlkini füze gibi geçti 1.20 oldu..
    Düzeltme geliyor..

Bakalım 1.15 e gelecek mi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Gundwane ...

Konu birliği açısından, kurun düşeceğine inanan ve sürekli bu istikamette yazan biri olarak "Dolarda Düşüş Kaçınılmaz" başlığında yazsanız da başlığın aktive olduğunu gören üyeler de durumdan haberdar olsa daha iyi olmaz mı?

Bu başlıkta yazma ısrarı nedir anlayamıyorum?

Bırakın biz ham sepelek insanlar kendi aramızda yazıp laylaylom yapalım.

Çok mu?

Sayfa 701/1009 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •