Sayfa 41/1006 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Vob 24

1. https://www.youtube.com/watch?v=Z5y36oNJLcU

beri gel cana diyo bişi diyecekmiş zülfü
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    millet altina iserken sen long dedin tebrikler kardeşim....
    benlik bişey yok namus meselesi dedik ya....

ama illaki yan etkileri oluyor... altına kaçırma vs gibi... hahahaha
    "Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz"...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...082#post710082

Geçekten de ABD büyüklüğünde bir ekonomi için %2.6 oranında büyüme oranı iyi bir büyüme oranı.ABD'nin GSYİH'sı geçen yıl sonu itibariyle 18.569 trilyon dolar yıllık %2.6 büyüme ekonomisinin 483 milyar dolar büyümesi manasına gelir ki,bu büyüklük Polonya'dan İran'a 177 ülkenin yıllık GSYİH rakamından büyük.Problem mevsimsellik nedeniyle her çeyrekte aynı büyüme oranını tutturma zorluğu,özellikle birinci çeyrekler ağır kış koşulları nedeniyle diğer çeyreklere göre daha düşük büyüme oranı üretiyor,bu da ortalamayı tutturmak için diğer çeyreklerde daha yüksek bir büyüme oranı ihtiyacı doğuruyor..
    Ama bilindiği gibi ABD'de GSYİH rakamı 3 aşamada belirleniyor,ilk okuma daha ziyade tahminlere göre belirleniyor,daha sonraki aylarda 2 kere revize ediliyor.Nitekim ilk çeyrekte de ilk okumada %0.7 olarak tahmin edilmiş sonraki ayda -ilk okumaya göre-%71'lik artış oranıyla GSYİH oranı %1.2 'ye revize edilmişti.
    Veri açıklanmadan önce benim tahminim %3.3-%3.4 lük bir büyüme oranı idi.Yaptığım hesaplamaya güveniyorum ve arkasındayım.Forumdaki arkadaşlarım da bundan önce yaptığım milli gelir hesaplarındaki isabet oranının ne kadar yüksek olduğunu bilirler.Gelecek ay ya da ondan sonraki ay yapılacak revizyonlarda ABD GSYİH büyümesindeki %2.6 oranının yükseltileceğine inancım tam

Thursday September 28 2017 Actual Previous Consensus
    03:30 PM
    US
    GDP Growth Rate QoQ Final Q2 3.1% 1.2% 3%

ABD ikinci çeyrek verisi Temmuz ayındaki ilk okumasında piyasa tahmini %2.6 iken benim tahminim %3.3-%3.4 idi.Bugün gelen revize veri ile benim yaptığım hesaplamaya oldukca yaklaşıldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    bir abd linin ağzından 2 sene ırak ı yönetmek için saddama nasıl yalvardıklarını duysa, suudiler gibi vatanını satmadıklarını dinlese bu dediklerinden pişman olurda her neyse..saddam, kaddafi bu insanların değerleri zamanla anlaşılacak..bu serkan23 gibi bilik bilmeden konuşan kişilere en güzel cevabı zaman verecek!!

Kaddafi ile saddamı bir tutuyorsan yazık sana... Saddam uluslararası bir katil!!!

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...082#post710082

Thursday September 28 2017 Actual Previous Consensus
    03:30 PM
    US
    GDP Growth Rate QoQ Final Q2 3.1% 1.2% 3%

ABD ikinci çeyrek verisi Temmuz ayındaki ilk okumasında piyasa tahmini %2.6 iken benim tahminim %3.3-%3.4 idi.Bugün gelen revize veri ile benim yaptığım hesaplamaya oldukca yaklaşıldı.
    Bizim borsa bitti, yıl sonundan önce yabancılar karlarını alıp giderler diye tahmin ediyorum.

Borsadan hisse alabilecek kesime yeni vergi yükleri geldi, ABD ve AB de toparlanıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

International Trade in Goods
    Released On 9/28/2017 8:30:00 AM For Aug, 2017
    Prior Prior Revised Consensus Consensus Range Actual
    Balance $-65.1 B $-63.9 B $-65.7 B $-67.9 B to $-64.0 B $-62.9 B

7. Elim yanlışlıkla sabah bir hisseye gitti aldım, tam lanet edecekken var bunda da bir hayır diye full girdim. Şimdi yükselmiş sattım gitti.

Düşünerek akıl yürüterek analiz ederek kaybediyorum, tam masadan kalkacakken bir şekilde yine para geliyor.

Sinir olmamak mümkün değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Jobless Claims
    Released On 9/28/2017 8:30:00 AM For wk9/23, 2017
    Prior Prior Revised Consensus Consensus Range Actual
    New Claims - Level 259 K 260 K 275 K 260 K to 300 K 272 K

Sayfa 41/1006 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz