Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
Sn T/A ellerinize/emeğinize sağlık, site gayet güzel ve sistem sinyalleride gördüğüm kadarıyla "çok başarılı" (ben halen profesyonel değil duygusal bir yatırımcı olduğum için uygulayamıyorum ama sadece bu sinyallere göre al-sat yapmış olan birisi nette iyi kar elde eder, bu çok açık görünüyor...)

Site ile uğraşmak ve dönemsel stres ( mevsim değişimden kaynaklı olabiliyor) özellikle tv lerdeki son dönemdeki yoğun olumsuz haber bombardımanı hepimizi gerdi, bu dönemde geçen yıl borsanın 70.000 lerde olduğu döneme benziyor bence hayırlsı...

İş bilmeyen memurlara gelince malesef iş bilmemek sadece mermurlara özgü değil kimse işine değer vermiyor hatta işi bilmemek büyük avantaj çünkü o zaman iş size kalmıyor mutlaka o işi yapan çıkıyor, yada karşınızdakini olayalıyorsunuz iş olup bitiriyor, bu konuda devlet kurumları belki başı çeker ama bankalar ve ülkenin bir çok güzide kurum çalışanlarıda onlardan aşağı kalmaz...

Siz anneniz için mecbur sabır gösterip her durumda bu işi yapmalısınız, kendi adıma işe yaradığını düşündüğüm işi yaptırmaktan ziyade iş bilen birine ulaşmaya çalışın kendi işi olmasa bile bu tarz insanlar size yardım ederler, yoksa işi yapması gerekene yaptırmaya çalışmak sizi daha çok üzer ve vakit kaybetirir bence, şikayet etme seçeneğini en son kullanın çünkü kurum sizin bilgileri şikayet ettiğiniz kişiyle paylaşıyor ve sonrasında siz yine aynı çalışanla iş tutmak zorunda kalıyorsunuz...

Gece gece kafa şilirdiysem affola

İyi geceler.
 Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
Allah kolaylıklar versin sayın T/A zordur bu işler bilirim ama halledilir.
 Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
Günaydın. Ben sessiz çoğunluktan biriyim Her sabah kalktığımda ilk bu sayfayı açar bakacaklarımı bakarım,Bakmadığım zaman ise kendimde bir eksiklik hissederim mutlaka geri dönüş yapar bakarı. Ben sadece belirli yerleri açıp kapatıyorum.Bilgisayardan şura yı burayı aç anlamam.Benim gibi bu sayfayı izleyen sessiz bir çoğunluğun var olduğu da bir aşıkardır.tşk.ler.
Hepinize çok teşekkür ederim...

Site ile ilgilenmek beni yormuyor, bilakis zevk alarak güncelliyorum. Fakat internet ve server kaynaklı problemler beni kasıyor. Zaten oldum olası böyle sıkıntılı durumlardan nefret ederim...

Bugün yine annemin işleri ile ilgilendim. Çok şükür Genel Sağlık Sigortası yaptırarak mahkeme sonuçlanana kadar SGK işini hallederek hasta bezi/ilaç/sağlık olayını hallettim. İnşaAllah daha sonra bir sıkıntı çıkmaz. Yarın da Heyet Raporu için uğraşacağım. Bayağı uğraşmak gerekiyormuş. Sabah 9:00 - 9:30 gibi orada olamaya çalışacağız. İşin zor yanı annemin yatalak olması ve onu oraya götürmek. Benim belim sakat olmasa sorun değildi. Kucaklayıp kaldırıyordum. Zaten bendeki bel sorunu da böyle böyle gelişti...

Yarın arabaya bindirecek birilerini bulmak gerek. Ambulans bile çağırsak yine bize taşıttırıyorlar. Bir faydası olmaz. Aynı gün rapor alabilirsek çok şanslıyız demektir. Genelde gün verip sonraya atıyorlarmış. Hastaya böyle eziyet etmenin ne alemi var bilemiyorum. Sabahtan gidecek; öğleden sonra heyete girecek; kimbilir kaç saat oralarda rezil olacak!!!

Yarın ola, hayrola...

Bu arada, Grafiklen Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html[/QUOTE]