"Bu piyasada orta vadeli poz almadığınız sürece batmaktan kurtulamazsınız. Günde on tane tweet atan,rüzgara göre yorum yapanlardan uzak durun"
"'Sesli' düşünen ve soru ile yorum yapanları da kendi iyiliğiniz için dikkate almayın. Daha kendi fikri oluşmamış kişi size fayda getirmez"
"Küçük yatırımcının en büyük hatası piyasa yapıcı olmamasına rağmen hep kısa vadeli yatırıma yönelmesidir."
orta vade den kastınız nedir 1 ay 3 ay 5 ay 8 ay ( viopta ve varantta oynatan adamın ömrü 2 aydır ) hisse senedi almıyoruz maalesef
rüzgara karşı derken gün içinde kaç sefer aşağı yukarı yapıyor endeks trendin ne olduğunu unutturdu .erefsizler. ( 8 ayda 45 bin puan 20 günde 10 bin puan ) buna ne rüzgar değil tsunami derler getirdiğinin fazlasını geri alır.
adı üzerinde küçük yatırımcı büyük düşünemiyor kısa vade oynamak zorunda 3 kuruşu hisseye atıp ne 20 yıl bekleyebilir nede bankaya atıp faizi ile geçinebilir. doğru olan budur. ki devlet böyle olmasını istedi. kimse kusura bakmasın.
Yarın akşam kapanışta ucuz bir PUT varantı bulayım.
Pazartesi düşer ise para katlanır, yok yükselir ise koyduğun kadar kaybedersin.
Putin "Dostum Erdoğan" dedi, her şey masada deniyor. Bu hafta sonu bir şey olmaz ise vakit geçtikçe konu soğuyabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yeni kıblemiz RUSYA anlaşılan. Dolarda 3,90 a doğru gideriz.. Dostum Donald Amcanın adamları da boş durmaz...
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD ve Birleşik Krallık arasında ithal uçaklara uygulanacak gümrük tarifesi yüzünden çekişme başlamış.
https://www.theguardian.com/politics...-us-tariff-row
PM strongly suggests government will stop ordering planes from US firm as she hits out at "creeping protectionism"
...
Yer İmleri