Sayfa 57/1006 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Vob 24

1. ABD ve Birleşik Krallık arasında ithal uçaklara uygulanacak gümrük tarifesi yüzünden çekişme başlamış.

https://www.theguardian.com/politics...-us-tariff-row

PM strongly suggests government will stop ordering planes from US firm as she hits out at "creeping protectionism"
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Günün veri trafiğinde ABD'den gelecek kişisel gelirler,kişisel giderler ve PCE verileri;içeriden gelecek dış ticaret ve ikinci çeyrek sonu itibariyle Türkiye'nin dış borç verileri takip edilecek.

3. İthal veya pahalı arabalarda 70 bin sınırının altına inmek için aksesuar azalır, alaşımlı jant yerine saç jant takılır, hatta lastikler alt kalite olabilir. Lastikde üst sınıf ile alt sınıf arasında 3-4 kat fark olabiliyor.

Son 3 ayda talebin öne çekilmesi olası. Sonradan MTV artışı belki mahkemeden de dönebilir bir ara köprülere zam yapılamıyordu.

>>>>
    http://www.bloomberght.com/haberler/...teme-geciliyor

2018'den sonra alınacak araçlar için, 31 Aralık öncesi alınmış araçlardan daha yüksek vergi ödenecek. Vergi, aracın kasko değerinin yüzde 5'ini aşarsa bir alt basamaktan, yeni araçlarda ise yüzde 10 üzerinden MTV ödenecek.

Torba yasa tasarısıyla, yeni MTV sisteminin ayrıntıları ortaya çıktı. Tasarıya göre, 31 Aralık 2017 tarihinden önce satın alınmış araçların MTV'si, bu sene ödenen tutara göre 2018'de yüzde 40 artırılacak. Bu araçlar için ödenecek MTV, bu araçlar trafikten çekilinceye kadar, 2018'den sonra satılan araçlara göre daha düşük olacak. 1 Ocak'tan itibaren alınacak araçlar için gelecek yıl vergi artışı ise sadece vergisiz fiyatı 40 bin liranın altındaki araçlarda yüzde 40'ta kalacak. Gazete Habertürk'ten Ahmet Kıvanç'ın haberine göre silindir hacmi 1300 cm3'ün altında olan yeni araçlar için şu an 646 lira olan MTV, 70 bin TL'yi aşanlarda ise yüzde 68 fazla (1085 TL) olacak.

4. Ariston şimdi bu çıkarttıkları biz yargıya götüremiyormuyuz ? Yani yürütmeyi durdurma vs olmi mi yosa ne goduysam mecbur onu seve seve verceksiniz modumu olii zaati devlet ahalasinin 😁

5. Beğenmediğimiz amercinhoda turp oğlan kafasına göre yasa çıkarami bizim burda ne goyuyorlarsa mee diyoruz nerde görülmüş enflasyonla artış oranının kaç katı zam yapılıyor yargıya gitsen ne olcak sanki iptal edebilecek hakim var 😁 şaka gibi

6.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Ariston şimdi bu çıkarttıkları biz yargıya götüremiyormuyuz ? Yani yürütmeyi durdurma vs olmi mi yosa ne goduysam mecbur onu seve seve verceksiniz modumu olii zaati devlet ahalasinin ��
    MTV vergilerini protesto edelim diye yürüyüş yapsak linç ederler. Orta sınıf hakkını malesef başkalarının arkasına saklanarak arayabiliyor. Bir avukat başvurur, yeterli araba bu yıl satılınca seneye iptal olur muhtemelen. Gerçi Yaz saatini mahkeme iptal etmiş tekrar yasa çıkacakmış.

Geçen yazdım, vergiciler cin adamlar kümesden kaçamayacaklar üzerine vergi koyuyorlar.

Azerbaycan da komik fiyata lüks arabalar var Gürcistan'dan geliyormuş.
    Bu fiyatların çok altınsa Range Rover HSE vogue v.s. az kullanılmış arabalar var.

Şimdi baktım en ucuz dizel otomatik araba 69,500 lira ile Dacia Sandero.
    http://www.arabalar.com.tr/arama-son...-1/-1/-1/0/0/1

Hibrid en ucuz 100 bin üzeri.

sahibinden.com'dan benim arabanın aynısından bulup trafikden çekip yedek parça olarak kullansam mı diye düşünmüyor da değilim.

7. Tamam zam olur ama bi oranı vardır böyle 😁 neyse sabah sabah bozmim ağzımı kardeşim bu yapılan zamlar avrupa ülkelerinde olsa pretesto edilir geri çektirilirdi niye kimse ses etmi çözemedim naci gardaşım daha konuşmayı bilmi izahı lahzanı berbat bilgisine sözüm yok 😁 kem küm goduk zammı o kadar neyse makarnacı kesimede aynı zamlar az yerler 😂

8.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Tamam zam olur ama bi oranı vardır böyle �� neyse sabah sabah bozmim ağzımı kardeşim bu yapılan zamlar avrupa ülkelerinde olsa pretesto edilir geri çektirilirdi niye kimse ses etmi çözemedim naci gardaşım daha konuşmayı bilmi izahı lahzanı berbat bilgisine sözüm yok �� kem küm goduk zammı o kadar neyse makarnacı kesimede aynı zamlar az yerler ��
    Metroya otobüse yakın yerlerin ve şehir içindeki evlerin fiyatı artar. Araba almak kurtarmıyor, markete v.s. gitmek için çok eski bir araba alıp ben klasik araba seviyorum ayaklarına girmek de bir çözüm.

Sayfa 57/1006 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •