Sayfa 62/1006 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Korkarım Yahudi sermayesi ile anlaşacağız. Onlara ev sahipliği yapıp dünyanın ebesini beraber....
    unuttuğum bir şey, osmanlı padişahlarından 1000 kat beter harcama lüksüne sahip
    adamlar yönetiyor memleketi..
    Vergiler tavanda, borçlanma limit falan kalmamış..Gidiyoruz..
    Sanırım 5 uçak var, CB'ye bağlı...
    Hani başımızda PADİŞAH olsaydı tek uçağı bile olsaydı adama neler söyler söverdik...

Ama bu HALKa böyle...!!

Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat 2017 yılı Ağustos ayında, 2016 yılının aynı ayına göre %12,3 artarak 13 milyar 289 milyon dolar, ithalat %15,3 artarak 19 milyar 162 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Dış ticaret açığı %22,8 arttı

Ağustos ayında dış ticaret açığı %22,8 artarak 5 milyar 873 milyon dolara yükseldi.

Yılın ilk 8 ayında ise dış ticaret açığı geçen yılın aynı dönemine göre %21.1 artarak 45.656 milyar dolara yükseldi.

3.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Ariston şimdi bu çıkarttıkları biz yargıya götüremiyormuyuz ? Yani yürütmeyi durdurma vs olmi mi yosa ne goduysam mecbur onu seve seve verceksiniz modumu olii zaati devlet ahalasinin 😁
    Dostum Vosbağa Ohal deyiz biliyorsun...Teknik olarak mahkemeye gidersin ama artık o yüreğe sahip Adalet mensupları olduğunu sanmıyorum artık...

Alıntı Originally Posted by aliseyyah Yazıyı Oku
    Dostum Vosbağa Ohal deyiz biliyorsun...Teknik olarak mahkemeye gidersin ama artık o yüreğe sahip Adalet mensupları olduğunu sanmıyorum artık...
    gerek yok bunu bir gazeteci sordu bununla ilgili şikayet olursa yargı yolu açıkmı diye yamyam dediki biz bunuda düşündük torba yasa ile bunu yasaya uygun hale getireceğiz. yani itiraz hakkını kapatıyorlar.

5. çok oyalandık çok 103 kıyısında sözde cuma günü kapanış risk almak istemeyenler için satış düşünür sadece tahmin benimkisi niyeyse 105 civarı bir kapanış bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Hani başımızda PADİŞAH olsaydı tek uçağı bile olsaydı adama neler söyler söverdik...

Ama bu HALKa böyle...!!
    "Eski Türkiye"den "Muhteşem Osmanlı" yapacaktı,
    olmadı....
    O da kendini "Muhteşem saltanat"a vurarak avuttu.....

hedef şu 3 milyon 5 yüz bin yeni istihdam yaratacağız bu sebeple bütçemize kaynak sağlayacağız. oysa tek sebebi var.

50 milyon borsa ile ticaret ile yabancı ortak ile hayatını devam ettiren ve bize oy vermeyen bir düşünce var onların elindekilerini alıp bize muhtaç hale getireceğiz. hem ekonomi hem siyasi hem her ne .ok ise bütün yollarını keseceğiz.

8. Para olmayınca çakma padişah olunur, para bulunursa hilafet ilan edilse milletin sesi çıkmaz.

Brunai Sultanı vardı ama adam da sanırım petrol vardı.

Bir şekilde petrole el atma gayreti sezinliyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 62/1006 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •