Sayfa 82/1006 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Vob 24

1. yuhhhhh ruh hastası

2. sallama doktooor.

3. 17 15 barı 127900 1725 barı 126900 ..............yorumsuz......

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    pala kizdi heralde,kimse bana performansı düştü diyemez demeyemi calisiyor ne 126.950 gösterirsen sözümü geri alirim agam kizma
    sözümü geri aldim pala ,yine döktürüyon maşallah
    muhtemelen sortlari kapatip long acmissindir ...testere bizim işimiz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sözümü geri aldim pala ,yine döktürüyon maşallah
    muhtemelen sortlari kapatip long acmissindir ...testere bizim işimiz
    sallıyo çocuğu düşürecek...fiyatlama 18,06 dan sonra başlayacak kanımca....

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    http://www.businessinsider.com/kevin...-crisis-2017-9

Warsh ,Fed politikaları hakkında ne düşünüyor..

"I am less optimistic than some that additional asset purchases will have significant, durable benefits for the real economy," he said in November 2010, when the Fed was just about to embark in the second of three rounds of bond purchases that helped stimulate the economy and bring the jobless rate sharply lower to its current 4.4%.

"Expanding the Fed's balance sheet is not a free option," he warned. "There are significant risks that bear careful monitoring. If the recent weakness in the dollar, run-up in commodity prices, and other forward-looking indicators are sustained and passed along into final prices, the Fed's price stability objective might no longer be a compelling policy rationale. In such a case-even with the unemployment rate still high-the FOMC would have cause to consider the path of policy."

Critics argue that such asset buys, also known as quantitative easing or QE, have distorted financial markets, driving stocks and other assets to new records and potentially creating bubbles that could come back to haunt the economy.

Yazının en önemli kısımları buraları bence,bu arada Warsh kozmetik devi Estee Lauder'in mirascısı milyarder Jane Lauder ile evliymiş.

Bire bir tercüme etmek zaman alıyor,öz fikrini anlatmak gerekirse,''varlık satın alarak bilançoyu genişletmenin bedava maliyeti yoktur,izlenmesi gereken ciddi riskleri vardır,ben diğerleri kadar ilave varlık alımları konusunda iyimser değilim'' diyor.
    Parasal genişlemenin finansal piyasaları bozduğundan hisse senetleri ve diğer varlıklarda yeni rekorlar kırılmasından ve bunun balon yaratma potansiyelinden bahsediliyor
    .

Aslında benim uzun zamandır forumda seslendirdiğim görüşlere paralel bir değerlendirmesi varmış,Başkan seçilir ve kendi ekibini de kurarsa(şu anda FED'de 4 koltuk boş),gelecek yıl bambaşka şahin bir Fed görebiliriz.
    Son düzenleme : deniz43; 29-09-2017 saat: 18:06.

7.  Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    sallıyo çocuğu düşürecek...fiyatlama 18,06 dan sonra başlayacak kanımca....
    bir ileri iki geri diyerek mali götüruyo zaten muhtemelen bugün 3bin puan yapmıştır enaz
    piyasa yatay ama adam işi biliyor, kaldırıp kaldırıp cakti.
    mecbur yeşil kapatacak günü diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

29/09/2017 17:57:00 Almanya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Dündar hakkında bir yakalama emrinin Almanya'da mümkün olamayacağını açıkladı-DW Türkçe

Sayfa 82/1006 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •