Sayfa 324/964 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Hisse yükselirken yoksun ama. 20 kuruşta vardın. 40 kuruşta kayboldun. 35 kuruşta yine geldin.bu kağıt 0.18 gördü yanlış hatırlamıyorsam. Oradan alan yüzde yüz yaptı ve çıktı.bu ben değilim ama kazanan kazandı. 20 kuruşken senden etkilenip almayanların vebali senin üstüne. Tabi umrundaysa.

2.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    SAYIN
    KEZBN HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM ESKİ KEZBN TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
    KESİNLİKLE KEZBN ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
    O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR

BİLGİLERİNİZE
    çok geride kalmasın
    muhakkak okunmalı
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Hisse yükselirken yoksun ama. 20 kuruşta vardın. 40 kuruşta kayboldun. 35 kuruşta yine geldin.bu kağıt 0.18 gördü yanlış hatırlamıyorsam. Oradan alan yüzde yüz yaptı ve çıktı.bu ben değilim ama kazanan kazandı. 20 kuruşken senden etkilenip almayanların vebali senin üstüne. Tabi umrundaysa.
    kıvırmayın
    delikanlı olun
    ben hep burada idim
    ve
    hep fiyattan bağımsız yazdım
    bin kere söyledim

KODDIŞI nın fiyat anlamı olmaz

SABAH yayıncılık bir cuma günü tavan alıcı kilitli tahta idi
    pazartesi sabah açılmadı
    KODDIŞI
    gidiş o gidiş

CUKEL KEPEZ
    inanın fiyatları yüzbinler milyonlar (eski para ) ile ölçülürken kapandı
    KODDIŞI
    gidiş o gidiş

yani fiyattan bağımsız herzaman dedim bunu
    bana fiyat ile ilgili takılamazsınız
    düşmüş çıkmış benim düşüncelerimle alakası yok

ki KEZBN

kaç tl lik işlem birisi 200 bintl soksa 2 gün tavana kitler
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Unut beni ve selamunaleykum neyin kavgası bu?
    gözaltı paZarı ve esem. Roket gibi çıktı.
    Ondan sonrası nasip. Buda eminim öyle olacak. Kimi 0.80 den verecek kimi 2 den verecek.
    Sadece sabır.
    ya birader burada ne yazıyor 2584 nolu gönderiniz

doğru vallahi sen kim ben kim kapasite belli
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

5. İyi akşamlar. 250 bin lotla selamlar. Uyarın için teşekkürler volbor. Ama bilki biz hep burdayız.

Son söz. Kankan doktor nerede.

6. VOLBOR PAŞA ... VOLBOR PAŞA .... NE OLUYOR ÖYLE SANAAAAAAAAAA . BİRAZ RAHATLASANAAAAAAA.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    İyi akşamlar. 250 bin lotla selamlar. Uyarın için teşekkürler volbor. Ama bilki biz hep burdayız.

Son söz. Kankan doktor nerede.
    Lotlarımız aynı ve VOLBOR işte bu yüzden yırtınıp duruyor

8. Çektiler 0,15 lere ky ye ders vereceğiz diye delikanlılık tasladılar. Sen misin benim emeğimle oynayan dedik ve biz de nasılsa tuvalet kağıdı değerinde isen alalım kalsın köşede dursun dedik. Nasılsa tuvalet paramızla aldık ve yok saydık. Anladın mı Volbor Paşa bizden çalınan 4-5 yılın bedelini acı acı ödeyeceksiniz Volborrr git agana söyle ya hiroooooooooo ya mirooooooooooooo. adam olsaydı adam gibi getirirdi 1 lere bi şeyler düşünürdük ama senin gibi terbiyesizleri başımıza musallat ederse bizde sen misin delikanlı misali ya hirooooooo ya mirooooooooo deriz. O Agan da kod dışına çıkarırsa çok ta tinnnnnnnnnnnnn. Kendisi de milyon lotlarını kesekağıdı olarak kullanır . Annadin oni. İşte ky nin 4-5 yılını çalmanın bedelini avuç yalayarak ödersiniz. Ya adam olmayı denesin ya da milyoncuk lotlarını kesekağıdı olarak kullanma hayallerini kursun. Kaldı ki kod dışı olsa dahi ky fesih davası devam edicektirrrrrrrrrr NOKDA

Sayfa 324/964 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •