Sayfa 100/1024 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    insan kaynağının 2002 den beri çöpe dönmesi kimin suçu? Bugün piyasada 2002 öncesi mezunlarla şimdiki mezunlar arasında büyük fark var. yeni nesil maalesef problem çözme ve katmadeğer üretme konusunda yaya kalıyor. eski mezunlar olmasa ülke çökecek.
    2012 yilindan itibaren y.disinda yasiyorum. Gozlemledigim kadariyla savunma sanayinde calisan arkadaslar y.disindaki is olanaklarini daha cok arastirir oldular. Onceleri kimse arayip sormazdi. Simdi her ay linkedin'den birisi ekleyip bilgi almaya calisiyor. Almanya'da bir universitede calisan arastirmaci maasi, kalbur ustu sirketlerdeki uzman muhendis maaslarindan daha yuksek. Eskiden Turkiye ucuz diye dusunurdum ama market alisverisi burda daha ucuza geliyor. Tamam hersey para degil ama yillarca ulke icin calisip da uvey evlat muamelesi gormek insana dokunuyor.

2. swaplı mevduat veya taşımalı swaplı mevduat oranları konusunda bilgisi olan var mı?

F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by thermofluid Yazıyı Oku
    2012 yilindan itibaren y.disinda yasiyorum. Gozlemledigim kadariyla savunma sanayinde calisan arkadaslar y.disindaki is olanaklarini daha cok arastirir oldular. Onceleri kimse arayip sormazdi. Simdi her ay linkedin'den birisi ekleyip bilgi almaya calisiyor. Almanya'da bir universitede calisan arastirmaci maasi, kalbur ustu sirketlerdeki uzman muhendis maaslarindan daha yuksek. Eskiden Turkiye ucuz diye dusunurdum ama market alisverisi burda daha ucuza geliyor. Tamam hersey para degil ama yillarca ulke icin calisip da uvey evlat muamelesi gormek insana dokunuyor.
    kanserli hücreler iyi huylu hücreleri yoketme stratejisi izlerler, bizim ülkede kendini yokeden kanserli bir hücre olduğundan dolayı, kafası çalışan üreten vatandaşlarına düşmandır. 15 senedir muhteremlerin bize küfretmediği bir gün yok,ne yapıyorlarsa hep zararımıza oluyor. Kuzay kore bile üreten vatandaşa daha iyi davranıyor. Ben kuzey kore tv sinde üreten adama küfredildiğini hiç görmedim,aksine bilimadamlarına övgü yağıyor.

Yüksek kur düşük faiz diye birşey olmaz.fiyat istikrarı olur.Yani enflasyonu tutturursun..MB görevi fiyat istikrarı dır nokta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    çok teşekkürler bilgi için. bence ciddi bir uygulama. buradan bile yürüyebilirler.
    sn.üye

ekparadan çektiğimiz 750 tl yi tam bir ay sonra vadesinde ödemek istediğimizde işleyen faizlerle toplam ne kadar geri ödüyoruz hesap nasıl ?

yani çok sıkışık bir durumda 2-3 günlüğüne can suyu babında hoşuma gitti aslında.

saygılar
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Yüksek kur düşük faiz diye birşey olmaz.fiyat istikrarı olur.Yani enflasyonu tutturursun..MB görevi fiyat istikrarı dır nokta.
    Ben insan kaynağındaki zayıflıktan dolayı ekonomik çıktının yetersiz gelmesi nedeniyle uzun bir süre fiyat istikrarı sağlanamayacaksa ve bu bilimsel verilerle çok açık bir şekilde gözüküyorsa hangi seçenek seçilmelidir diye sormak istemiştim. Zira fiyat istikrarı sağlanabiliyorsa zaten insan kaynağının ekonomik çıktısı düzelmeye başlamış demektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sn.üye

ekparadan çektiğimiz 750 tl yi tam bir ay sonra vadesinde ödemek istediğimizde işleyen faizlerle toplam ne kadar geri ödüyoruz hesap nasıl ?

yani çok sıkışık bir durumda 2-3 günlüğüne can suyu babında hoşuma gitti aslında.

saygılar
    http://www.qnbfinansbank.enpara.com/ekpara-simulator/

sanıyorum bu işinizi görür, buradan farklı tutar ve vade gün sayıları girerek hesap yapabilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    http://www.qnbfinansbank.enpara.com/ekpara-simulator/

sanıyorum bu işinizi görür, buradan farklı tutar ve vade gün sayıları girerek hesap yapabilirsiniz.
    çok teşekkür ediyorum bu iyi oldu sağolunuz.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 100/1024 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •