Sayfa 115/1006 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Vob 24

1. Hayat pahalılığından en çok şikayet eden benim.

Son zamanlarda MGROS u beğeniyorum ikincisi %50 indirimli kampanyası başlatmış. Migros markalı ürünler oldukça hesaplı.

KOSKA tahin 14 lira iken Migros markalı 9 TL. Humus artık alışkanlık oldu, az tahin koymayınca tam tadı tutmuyor.

Migros soğuk çay çıkmış litresi 1.3 TL.

İnternetten baktım bu soğuk çay yapımı o kadar da zor değil gibi evde yapmaya başlayacağım.
    http://yemek.com/soguk-cay-tarifleri/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bu başlık VOB başlığı siyasi, mesajlar paylaşımında yönetime bildir ile durumu yönetime bildirin arkadaşlar gereğini yönetim yapacaktır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yarın+GAP ümidi varken, Reis konuşmasıyla teknik güme gitti sanırım.. eksi GAP ve kapanış%-2

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Pala dünya ters dönse, aldığı poza doğru sürer

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarın+GAP ümidi varken, Reis konuşmasıyla teknik güme gitti sanırım.. eksi GAP ve kapanış%-2

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    linki bu doğru yada yanlış maksat ve niyet önemli.

http://www.borsagundem.com/haber/alt...sliyor/1235006

doğudaki aşiret düğünleri böyle

http://www.haber7.com/guncel/haber/2...-1-milyon-lira
    Aşiret düğünleri gibi şeyler uç örnekler, Türkiye'de 30 milyon hane olduğunu ve her hanede 1 bir çeyrek bir 22 ayar bilezik ortalama 15 gram altın olduğunu varsaysak bile 450 ton altın çıkıyor. Devlet veya hükümet 2.400 ton gibi bir tahminle bu yola çıktıysa her evde 80 gram altın var ortalamasından hareket etmiş gibi görünüyor. Hükümet bu icatla en azından kendine yakın seçmenin altınlarını bile bankalara çekebilirse kısa vadede elini bir hayli rahatlatabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu başlık VOB başlığı siyasi, mesajlar paylaşımında yönetime bildir ile durumu yönetime bildirin arkadaşlar gereğini yönetim yapacaktır.
    Yönetim gereğini yapmıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Aşiret düğünleri gibi şeyler uç örnekler, Türkiye'de 30 milyon hane olduğunu ve her hanede 1 bir çeyrek bir 22 ayar bilezik ortalama 15 gram altın olduğunu varsaysak bile 450 ton altın çıkıyor. Devlet veya hükümet 2.400 ton gibi bir tahminle bu yola çıktıysa her evde 80 gram altın var ortalamasından hareket etmiş gibi görünüyor. Hükümet bu icatla en azından kendine yakın seçmenin altınlarını bile bankalara çekebilirse kısa vadede elini bir hayli rahatlatabilir.
    Kuyumculukla uğraşan forumdaşlar vardı, onların tahmini ve değerlendirmeleri daha gerçekçi olur. Benimki dışardan birinin tahminleri ve basit aritmetikleri.

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Pala dünya ters dönse, aldığı poza doğru sürer
    Pala'nın pozisyonu düşüşse,biz Long düşünmekle yanlış yapmış olabiliriz..

Sayfa 115/1006 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •