Sayfa 116/1006 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Vob 24

1. Siyasi gelişmeler endeksi etkiliyor, siyaset analizinde sorun yok üyelerin birbirini eleştirmesinde sorun var diye düşünüyorum.

Çay içtiğim kupam, kahve takımım Atatürk imzalı, geçen de yazdım buzdolabının üzerinde Ayetel Kürsi var. İnsanlar istiyor ki her konuda aynı düşünelim, ben farklılıklardan son derece memnunum, değişik görüşler, inançlar sürekli dinamik bir hayat yaşamımıza neden oluyor.

Öte yandan en büyük sorun güvenlik ve daha şiddetle güvenlik ihtiyacı artıyor, insanlara selam vermeye korkuyorum, illa ki bir noktada ayrı görüş çıkınca insanlar sinirlerine hakim olamıyor.

1990 da Diyarbakır'a geziye gitmiştim, çarşısını gezeyim dedim 100 kişilik grup birden toplandı sloganlar atıldı , ortada polis v.s. yok. Bir yaşlı adam sen hangi devletten geldin diye sordu yanındakiler de katıldı, garip gelmişti. İstanbul'dan geldik orası da Türkiye filan dedim ama ikna olacak gibi değillerdi. 1980 den önce batı illerinde kahvehaneler ve karakollar taranırdı. Bir arkadaşım karakolları devrimciler tarar, kahvehaneleri faşistler tarar diye özetlemişti.

Üniversitede bir kişiden Atatürk lafı duymadım olsa herhalde onlar ile arkadaşlık yapardık, Atatürkçülük yeni yeni canlandı.

Süleyman Demirel'in lafı var delik küçük yumurta büyük diye, bir de eldeki kumaş neyse ona göre elbise oluyor illa bir yer açıkta kalıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Palanın bir trend pozisyonu vardır

Bir de sahte ara-trend pozisyonu vardır

her zaman trende göre gitse, millet hemen çakozlar durumu

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pala'nın pozisyonu düşüşse,biz Long düşünmekle yanlış yapmış olabiliriz..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Kuyumculukla uğraşan forumdaşlar vardı, onların tahmini ve değerlendirmeleri daha gerçekçi olur. Benimki dışardan birinin tahminleri ve basit aritmetikleri.
    altının eski modası kalmadı altını olan çoktan ev araba peşinatı yaptı 3-5 yüzük kolye tarzı takısı kaldı 14 ayar eritsen para etmez şeyler,bu saptamam batı illeri için orta anadolu ve doguda çok altın var fakat onlar takmayı seviyor 10 tane bilezigi takar dügüne gider asla alamazsın o insanın altınını altınını alacagın kesim zaten bankaya sisteme altın hesabıyla girdi bu meslekte eskiyim hiç bir altın toplanamaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
    Kurallara uygun ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

bakan naci agbal hastaneye kaldırılmış inşallah bir şeyi yoktur arkasından haber geldi bakanlar kurulunda mtv tekrar görüşülecek diye

6. Koçtaş deyince 4 ay önce ısmarladığım masa gelmediği gibi para iadesi de yaptılar mı yapmadılar mı belli değil. Koçtaş mağazasındaki görevli internetten almış isen sorunu oradan çözeceksin deyip tersledi, arayan soran da yok. Yarın tekrar arayayım.

Bu işin mevzuatı tam oturmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bu topicde vobdan borsadan baska her sey konusulmaya baslanmis bu ne ya yok masa alinmis

Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Aşiret düğünleri gibi şeyler uç örnekler, Türkiye'de 30 milyon hane olduğunu ve her hanede 1 bir çeyrek bir 22 ayar bilezik ortalama 15 gram altın olduğunu varsaysak bile 450 ton altın çıkıyor. Devlet veya hükümet 2.400 ton gibi bir tahminle bu yola çıktıysa her evde 80 gram altın var ortalamasından hareket etmiş gibi görünüyor. Hükümet bu icatla en azından kendine yakın seçmenin altınlarını bile bankalara çekebilirse kısa vadede elini bir hayli rahatlatabilir.
    bilinen ayrı bilinmeyen ayrı başımızdakilerin tonlarca altın stoğu olduğunu kim biliyor.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...irmis-1946706/

Sayfa 116/1006 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •