Sayfa 117/1006 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Vob 24

işler iyice karıştıkimsenin siyasi görüşü,etnik kökeni. yaşam tarzı, inancı,kimseyi bağlamaz. bence insanlar iyi ve kötü diye ikiye ayrılmalıdır!!..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    işler iyice karıştıkimsenin etnik kökeni. yaşam tarzı, inancı,kimseyi bağlamaz. bence insanlar iyi ve kötü ikiye ayrılmalıdır!!..
    Bence insanları değil davranışları iyi kötü diye ayırmak lazım.

Gerçi geçen CNNTurk'de yalan söylemek o kadar da kötü değildir diye tartışma vardı. Yerine göre yalan söyleyebilmek gerekiyormuş, bana uyan bir şey değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by goldal Yazıyı Oku
    bakan naci agbal hastaneye kaldırılmış inşallah bir şeyi yoktur arkasından haber geldi bakanlar kurulunda mtv tekrar görüşülecek diye
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Allah'tan bugün kalp krizi ile ölmesini bekliyorum. bu bizi artık aşar biz ancak söver dururuz buda suç sayılır Allah bize tercüman olacaktır.
    sayfa 59'da paylaşmışım.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence insanları değil davranışları iyi kötü diye ayırmak lazım.

Gerçi geçen CNNTurk'de yalan söylemek o kadar da kötü değildir diye tartışma vardı. Yerine göre yalan söyleyebilmek gerekiyormuş, bana uyan bir şey değil.
    bence iyi ve kötü olması yeterlidir. çünki iyi bir insandan kötü bi davranış, kötü bir insandanda iyi davranış beklenmez..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bence iyi ve kötü olması yeterlidir. çünki iyi bir insandan kötü bi davranış, kötü bir insandanda iyi davranış beklenmez..
    Geçen TV de benzer bir tartışma vardı, Sefiller romanından Jean Valjean örneği verildi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Piyasalar halen OV li satta görünüyor. Tepki hareketinin üst sınır bölgesi bist100 için 108.550 ye kadar tolere/kabul edilebilir.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen TV de benzer bir tartışma vardı, Sefiller romanından Jean Valjean örneği verildi.
    insanların siyasi görüşünden ve inançlarından dolayı bir birlerini kırmasına ne gerek var anlamıyorum. yumuşak yumuşak tartışılsa insanları aklın yolunda buluşacaklarına inanıyorum.sefil ler hakkında bi yorumum var ama sanal da gerek görmüyorum.

8. 200 günlük ortalamada EUR bazında tutunmaya çalışıyor.

X030 EUR bazlı

X030 USD bazlı

Sayfa 117/1006 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •