Sayfa 10/53 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 73 - 80 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    1234 ve 987 rakkamları uydurma rakkamlardır.

Asıl konu ; bu tip ana emteaların hangi birim ile ölçüleceğidir.
    Gelmiş geçmiş tek ölçüt birim gold
    Ama bu çok ilginç çünki gold
    Stres i seviyor
    Ama aşırı stresi sevmiyor
    O sebep daha petrodolar adı üstünde
    Kimsede Petro'yu coin yada altınla birimlendirmeyeceginden
    Petro halen daha dolarla
    Yani bu başlığa nispet olsun diye demiyom da
    Yapsınlar o zaman euro ile yuan la
    Teori pratik mevzuu
    Yani bana sorsalar tabi Petro tl ile birimlendirilsin derim tabi de
    Biz hiç tarih sahnesine sağlam çıkmamışikki
    Vereymis selim han veya yavuz han kasif kristofir a gemileri Petrolira olurdu oyle olaydi simdiye belkide kimbilir
    Değer biriminden ziyade sahiplik e taksaniz daha iyi sayın British
    Kim ne ka zengin. Ödeyen o. Ona fark etmiyor, değer birimi

2. Gold'un değerini ne ile ölçecez ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Gold'un değerini ne ile ölçecez ?
    Kadınla
    Etek boyu uzun gold değerli
    Kısa. Değersiz
    Garip ama böyle bi ölçüt var
    Araştırın inanmazsaniz

4. LME (London Metal Exchange')ye gidip altın almak istiyorum deyince ;

Bizden , karşılığında ne istiyecekler ?

LME'de kotasyonlar hangi değer ile fiyatlanacak ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Bu arada Bora abinin gidişe üzüldüm
    Umarim geri gelir
    Yani kendisi yaklaşık eşit, hiçbi bilgi vermeden uzun ve sık ve şık yazılarıyla bence degerliydi
    Şaka veyahut yergi yargı filan değil
    iltifat
    Bu çok değerli bi yetenektir
    3bin msj olsun 78 tane kaldı bende kiracam kalemi
    Zate yapılması gereken hersey 3asagi 5yukari
    Yazılıp çizildi

@British
    Üretim ekonomisi oluşturup ordan kağıt para kazanımlarını rehinle altın alabilin
    Ölme esegim ölme
    Yeme semerim yeme
    Olasılık dahili mi?
    Fikrim var ama demem

Şimdi misal yunanistan batık.Euro kullanıyor ama borcunu ödüyor mu ödemiyor mu bellisiz.Avrupa merkez bankası batmasına izin vermiyor .Borçlerını yüzdürüyor.Amerikanın borçları dolarla ve doların sahibi fed .FED amerikaya sen yabancı değilsin senin borçlarına şekil yaparız çok kasma dese gizliden, bizim nerden haberimiz olacak di mi.Ama FED bize gelince ya sen zenciye benziyorsun bu turkey hindi falan ben kıllandım şimdi sen öde şu borçları dese bizim 1 TL kaç dolar eder sizce.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi misal yunanistan batık.Euro kullanıyor ama borcunu ödüyor mu ödemiyor mu bellisiz.Avrupa merkez bankası batmasına izin vermiyor .Borçlerını yüzdürüyor.Amerikanın borçları dolarla ve doların sahibi fed .FED amerikaya sen yabancı değilsin senin borçlarına şekil yaparız çok kasma dese gizliden, bizim nerden haberimiz olacak di mi.Ama FED bize gelince ya sen zenciye benziyorsun bu turkey hindi falan ben kıllandım şimdi sen öde şu borçları dese bizim 1 TL kaç dolar eder sizce.
    Şimdi olayı iki ayrı tarz analiz edek
    Ne analizi ya
    Buna fikir yürütme dahi denmezde

Yunan bildigin virus tarama programındaki quarantina karantina fonksiyonu yokta edemiyon bicimlendiremiyonda avrupa merkez bankası mevcut istemeyerekde olsa görev zararı yazıyor
    Yoksa veryansın etse. Dükkanı kapama zorunda dahi kalabilir

Bizdeki mefhum ise
    Amerika da belli başlı güçlü tiplerki en son ptesi günkü pompoieoie adlı adamın dalga geçer gibi attığı tvit yani bizi değil kafaya takmak düşünmüyorlar dahi o derece yani

Bizde umutlaniyoz finansal piyasalar filan
    Yani sözün bittiği nokta değil
    Adamlardaki gayriciddiyetten söz kelam daha baslayabilemiyor bile sayın hakem bey üstat

Üstatlık haddimiz değil sn moruk.Konu karışık ben size bir fıkra yazayım kafamız dağılsın.Genç arkadaş işe başvurmuş.Patron tabi klasik şirketten beklentin falan.O da valla şirket arabam passat olsun,10 bin liradan aşağı işe başlamam,yılda iki maaş ikramiye,yıllık izin iki ay,bana ev tutacaksınız kozyatağında falan demiş.Patron ya passat ne mercedes olsun,10 bin size yakışırmı 20 den başlayın yılda 4 maaş ikramiye,4 ay izin ,evde kozyatağı olur mu size ulustan tutarız bir residence,genç şaşkınlıkla şaka yapıyorsunuz demiş.Patron gülerek ama önce sen başlattın ))))))))))Şimdi ayvagöbek arkadaş 1 lira 100 000 dolar falan deyince aklımıza gelenleri soralım dedik,maksat fikir teattisi sn moruk.Yoksa konunun özü aynen dediğiniz gibi.
    Son düzenleme : HAKEM; 26-09-2018 saat: 18:09.

Sayfa 10/53 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •