Sayfa 10/117 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 930 madde; 73 - 80 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

1.  Alıntı Originally Posted by aslanbey Yazıyı Oku
    şu anda halka arzlar revaç da ama 50 tavan yapar mı ..orası soru işareti..
    50 tavan demek hissenin 10 hafta boyunca tavan gitmesi demek.....daha önce olmuştu,geçen sene rtlab......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. En güzeli halka arzları ilk gün serbest limit ile başlatmak. İlk gün ne olacaksa olmalı..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. 100 lotta ben giriş yaptım.bakalım kaç lot verecek.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Aynı konuda bana da yardım lütfen
     Alıntı Originally Posted by teknisyen Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iş bankası internet bankacılığından nasıl hisse başvurusu yaptınız, şubeye gitmeden başvuru yapılıyor mu.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben az once aldim.

Site'sinde, yatirimi tikla, dusen ekran sol bandinda Halka Arz diye bir yer var, onu tikla, bir tablo cikiyor, hesabini ve kac paran oldugunu gosteriyor. Orada kac hisse talep ettigini soruyor, doldur, en altta gonderi tikla.

Gerci 60 lot filan gelir diyorlar ya, ben 100 lot talep ettim.

Sali gunu saat 13.00 de bu basvuru suresi bitiyor.

Halka arz seceneginde sadece QUA var, MTRIX yok, bu demek ki, IsBank MTRIX'in halka arzina katilmiyor.

Yani tuh..! ben kacirdim demeyin.
    7.ci sayfada yazmistik.

6. İşbank internet şubesinden hesabınıza giriyorsunuz.. Sol taraftaki menüden Yatırım menüsünden halka arzı seçiyorsunuz

Halka arz menüsü altındaki hisse senedini seçiyorsunuz..

Karşınıza çıkan talep formuna istediğiniz adedi giriyorsunuz.

Kolay gelsin..

Baş çürü yaptık bakalım kaç lot verecek

8. Ben talepte bulunmadım...
    Ama talepte bulunan arkadaşların diğer halka arzlara göre talep ettikleri miktardan daha fazla alabileceklerini tahmin ediyorum.
    Nedeni de bu arzda eşit dağıtım sistemi uygulanacak....
    Oransal dağıtım ile eşit dağıtım arasındaki fark şu...
    Oransal dağıtımda talep edilen miktar ne olursa olsun, herkese talep ettiği miktarın belli bir yüzdesi üzerinden hisse dağıtılıyor... Eşit dağıtımda ise öncelik en düşük miktarlarda talepte bulunanların talepleri dağıtılarak halka arz gerçekleştiriliyor.

Sayfa 10/117 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •