Sayfa 10/993 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Kore'de bazı şehirler endüstri şehri. Otomobil de, otomobilin üzerindeki civata da, otomobili ihraç ederken taşıyan gemi de aynı şehirde. Seul de finans şehri. Dolayısıyla bu bölgelerde yaşayanların gelirleri iyi. Orta tabaka ve emeklilerin yerleşimleri dışındakiler alt tabaka sayıyorlar. Bu adaletsizliğe karşı oldukları için de çok tekin yerler değil, tekin yerler olmadığı için de gelişmiyor. Demokrasileri vahşi kapitalizmi bir nebze frenlese de alt tabaka için bir getirisi yok.
    Benim anlamadigim asgari ucret bizimkinin 3 kati ama hala bizden fakirler var. Ben orayi anlamadim

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Benim anlamadigim asgari ucret bizimkinin 3 kati ama hala bizden fakirler var. Ben orayi anlamadim
    şuan TR de büyükşehir Ankara diyelim ortalama yaşta 3+1 ev 1 milyon yeni c segmenti bir araç 500 bin

adam 10 bin maaş alsa bunları kaç sene para biriktirip alabilecek?

ama eskiden asgari ücretin 2 katını alan zaten kredi vs. yavaş yavaş bişeyler alabiliyordu

bizde de herkesin maaşı yavaştan asgariye yakınsamaya devam ediyor yakında öğretmen sonra polis mimar mühendis sonra dr da asgari alabilir bu ivmeyle devam edilirse enflasyondan bir kademe uzak asgariye zam ondan bi kademe uzak zam da kamuya ve emekliye derken.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    İsparta olayi sunu gösterdi ki her evde sobanin hazir calisir olmasi sart.dgaz olmasi garanti degil.rusya her zaman kesebilir.elektrikten once isinma.
    bu aralar amma KURT KIŞI GEÇİRİR YEDİĞİ AYAZI UNUTMAZ paylaşımı var ya

millet sözü yeni öğrenince yerli yersiz kullanma sevdasında.

4. ŞERRO:13,56

yaprak kımıldıyor bu kımıldamıyor.

tahtacı dantel gibi işliyor dicektim hisse olsaydı.

sonuna da YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yahu lunların fotoğraflarını çekip koysana şuraya mandalina dediğin fiyataysa bir kasa kargo ile yolla bana ankaradan daha ucuza mal ederim iyi mandalina 20 tl ankarada
    Yada 3-5 arkadaş birleşir geliriz istavrit en ucuzu 30 tl benzini bile kurtarırız muz 12 tl 15 tl pembe domates portakal iyisi 10 tl
    Başganım sende psyko ya uydun en sonunda,bu fiyatlarla hepimiz donanım haber ölücüsü gibi olacağız...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yahu lunların fotoğraflarını çekip koysana şuraya mandalina dediğin fiyataysa bir kasa kargo ile yolla bana ankaradan daha ucuza mal ederim iyi mandalina 20 tl ankarada
    Yada 3-5 arkadaş birleşir geliriz istavrit en ucuzu 30 tl benzini bile kurtarırız muz 12 tl 15 tl pembe domates portakal iyisi 10 tl
    başganım adam sanırım tüwik te çalışıyor bende anlamadım bir iki yerde dükkan bunların aile işletmesi vs. dedi uyanmadık.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ev,iş Tüm faturalar otomatik ödeme. Hesabıma geçen giriş yaptım bi baktım aylık açıkta bıraktığım ödemeler için olan bakiye sıfır. Lan yoksa bende mi heklendim dedim. Meğer elektrik faturası ödenmiş asdasda.

Bu elektrik faturaları iş yeri kapattırır benden söylemesi.
    sizin iş yeri sağlam bist e kote olursanız halka arzda talep gireceğim.

şaka bir yana güzel bir iş kolu bence ölmeyecek sektörlerden. tebrik ederim.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    başganım adam sanırım tüwik te çalışıyor bende anlamadım bir iki yerde dükkan bunların aile işletmesi vs. dedi uyanmadık.
    Benim de aklımdan tüyikçi diye geçtiydi. Yazmadım yannış anlar diye.

Sayfa 10/993 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •