-
Sn Helsinkilli daha once iki tane topic acmisti. Birincisinde cok guzel terciher denk geldi ve muazzam bir kar yuzdesi ede etti. Ikincisinde sanirim birtakim aksiliker olmustu ve tatill isi yatmisti. Bu defa de belki endeks cok yukseldigi bir donemde gedi ve muhtemeen tati bu seneye yetismeyecek.
Ancak, bu kadar acik ve samimi payasimi bir tesekkuru hak etmiyor mu? Begenmiyorsaniz takip etmezsiniz. Ters yazilar yazmak yada ollayi "ti" ye allmak size ne kazandiriyor, onu anllayamadim. Yarin birgun basarii olur ve sermayeyi 5 e katarsa, bu yazillar onunuze konur. Demedi demeyin.
Rasgelle.,...
-
Sayın Helsinkili zaten 500 TL ile yatırım yapıyor. Kalkıp 50.000 TL yatırıp zarar etmesin kimse.
-
Sayın Helsinki önceki nickiniz farklıydı. Turizmci idiniz.
Daha önce de tatil parası 350 TL hatırlıyorum parayı costurmustunyz. Netaş in o yeni TTK ile iki katı yükselişte te kazanmıştı iz. Payladimlariniz çok sade ve gönülden idi. Sizi zevkle okuyacagim.
Yeniden hoşgeldiniz diyorum.
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Özellikle beni yeren arkadaslar, 500TL kaybetsem ne olacak? Ben sadece hedef belirledim 3 kere %50 alirsam tatile gidebilirim. Alamazsam yapacak bisey yok olmadi der kenara cekilirim. Bazi arkadaslarimizin dedigi gibi 50 bin yatirip beni suclamayin.
tatil herkezin hakkidir
-
Beni taniyan arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve tesekkur ediyorum.
tatil herkezin hakkidir
-
Helsinkili hocam gerçekten tatile mi çıktınız? paylaşımı da kestiniz
biz yine evde kaldık anlaşılan...
-
Aga 500 tl ye anca istanbul Edirne gider ciger yer gelirsin ne la 500 tl para mı ula ciger yi don Edirne bir iki motto bu karaagactada bi kahvaltı eyle o da 500 tl ye dahil kelle başı 27 tl / kahvaltı / adam
-
Hayırlı olsun.
Tatilsever biri olarak
takip ediyor olacağım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri