Batık 94.048
Batık 94.048
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
sir : 91629
25.10.2018 91.450
92.400 günlük bolinger alt bandından destek bularak 9 günlük EMA 95.400 doğru yol alacağını ön görerek
kapanış tahminim 23-10-2018 tarihli saat 10:55 deki 5 dakikalık grafiğe göre son rakam olan 94.366.91. olup aşağıdaki gibidir...tutsada itibar veriyorlar tutmasadasanki kaybedeni dövüyorlar
MR&MRS:94.366.91
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
[QUOTE=MR&MRS;2773882]sn: bulut.....biraz asabidir kendilerigerek tekniği ve temeli güçlü bir üstatdır bilgilerini herkes ile paylaşmayı sever
zaten ne geliyorsa başına bundan dolayı çok ceza alır
her zaman danışılacak dostlardan biridir
Öncelikle tşkl.
Böyle forumlarda teknik ve temel yorumlama yapıyorsan.
Yaptıklarında birilerine rahatsızlık veriyorsa paçana yapışan da çok oluyor.
Teknik veya temel bilgisi dahilinde tartışırız , paylaşımlar yaparız.
Yalnız iş suçlamaya,belden aşağı sallamaya gelirse o zaman dediğiniz duruma giriyorum
En basidi petkm sayfasına 2-3 gündür temel analiz dış borsalardaki satış baskıs ve SP 2700 altında kapanışlara dikkat çektim.
İçerdeki temel analiz de Bahçelinin yeni bir salvosu olursa olumsuz anlamda ittifak için buda dolarda yukarı borsada satış yapar dedik.
Teknik olrak petkm ve granti grafı paylaştım desteklerin kırılmasında olabilecekleri görüşümü paylaştım.
Vatandaşın bir tanesi arkamdan yazmış belli tahtaya aşık olanlardan böyle bol grafik ve siyasi söylemler yazılıyorsa PETKM için iyidir yazmış , birde altına TECRÜBE İLE SABİTTİR eklemiş.
Aklınca bana tahtayı sahtırmaya çalışıyor imasında bulunuyorBilmiyorki sel geldinmi önünde ne var ne yok götürür.
Kalın sağlıcakla
Yarın için 91200
Yer İmleri