Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Kadıköy belediyesi
yeni uygulama başatmış ,yeni binalarda kat mülkiyetinden daire ve işyeri tapusu almak için zorunlu peyzajda diklilmesi gereken ağaçlar için ebatlar getirmiş ,
boyu en az 3 metre olacak ağacın
çapıda 18 cmden az olmayacak...
Yani birilerini zengin etmek için belediyece tezgahlanan bir oyun...
Oysa belki meyve veren bodur ağaç veya ceviz ağacı dikilecek , YETKİ VERİLMİŞ Ya , insanların adeta boğazlarını sıkacaklar..
.Daha öncede abuk sabuk emlak vergisi zamlarını yapılmıştı...
Maksat CHP'ye oy veren seçmen kitlesini darıltmak..
Göreceksiniz mahalli seçimde çok kan kaybı görülecek ,beşiktaş ,bakırköy ataşehir, kadıköy biraz zor ama belkide ..kaybetmeleri olası....
Yahu belediyecimisiniz başka bir şey mi ?
Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar uygulamada sınıfta kalacaklar...
Ağacı nereye dikeceklermiş.Binanın çatısına mı,saksıya mı?
Ben aptallık olsun diye demedim bizim ülkemizde neden olduğu olacağı belli değil mi
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Günü birlik ev kiralama zorlaştı ,denetlemeler arttı ciddi adette mühürlenen ev var , ruhsat ve kimlik bildirimi gerekiyor.Cezalar 5000-10000 tl'dan başlıyor.678 sayılı KHK 22 Kasım 2016 SALI
MADDE 2 – 26/6/1973 tarihli ve 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununun 2 nci maddesinin birinci fıkrasına “bekar odaları,†ibaresinden sonra gelmek üzere “günübirlik kiralanan evler,†ibaresi eklenmiştir.
Bu evler emlak fiyatlarının artışından önemli bir etkendi , bu mart ayında emlağı yatırım olarak görenler vergilerinde ki artışı da fark edecek.Bunların bir kısmı faizle kıyaslama yapacak.Bu piyasadaki çözünmeyi arttıracaktır diye düşünüyorum.
son Türkiye ziyaretimde dairesinin olduğu bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılmış arkadaşımı ziyarete gittim. binanın arkasındaki açık otopark binanın altına alınmış. bina bu sayede ciddi oranda yoldan içeri çekilmiş. yola kadar olan ve binanın geriye çekilmesiyle boşa çıkan yere de ağaçlı çimenli mis gibi peyzaj yapılmış. çok hoşuma gitti.
Yer İmleri