Sayfa 102/109 İlkİlk ... 25292100101102103104 ... SonSon
Arama sonucu : 866 madde; 809 - 816 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1. Ben tehol ün sayfasına gidiyorum belki Bi %10 gevşer mevşer fırsat çıkar
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Bi hesap yaptım 2011 temmuzun 22 si elinde 5 TL var mepet almıyorsun gidip aselsan alıyorsun tüm parayla aşağı yukarı 5 lot aselsan ın oluyor o para bu gün 1000 küsür lira ediyor o para 1 lot mepeti ya bu gün mepet 1 lot 15 lira 15 lira 1000 lira olabilmesi için 1000 i 15 e bölüyoruz o da 66.6 çıkıyor yani Bi hata sizi böyle parçalıyor arkadaşımın birine aselsan al demiştim birde lüks kadife borsadan anlamaz almış unutmuş durum bu Haa bu arada bölünmesi var temettüyü var aselsan ın onları hesaba kat üü sen oldun bis yavrusu o oldu deve

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bi hesap yaptım 2011 temmuzun 22 si elinde 5 TL var mepet almıyorsun gidip aselsan alıyorsun tüm parayla aşağı yukarı 5 lot aselsan ın oluyor o para bu gün 1000 küsür lira ediyor o para 1 lot mepeti ya bu gün mepet 1 lot 15 lira 15 lira 1000 lira olabilmesi için 1000 i 15 e bölüyoruz o da 66.6 çıkıyor yani Bi hata sizi böyle parçalıyor arkadaşımın birine aselsan al demiştim birde lüks kadife borsadan anlamaz almış unutmuş durum bu Haa bu arada bölünmesi var temettüyü var aselsan ın onları hesaba kat üü sen oldun bis yavrusu o oldu deve
    öyle heaplar yaparsan çıkamassın işin işinden...Her dönemin hisse si var artık ışık mepet dogru kayıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Tarihin birinde mzbyo muydu myzyo muydu Bi hissem vardı senede iki defa %300 kazanırdım bu hisseden tabi küçük küçük lot larla 20 30 bin galip aldı bu şirketi avtur yaptıydı galiba bide %1500 bedelli mi yapmıştı almayanlar ruçhanlarını alma garantili felan eyle Bişeyler yapmıştı galibin hızlı zamanları tabi kimseyi sikine takmazdı ne günlerdi topiğine Black dragon diye biri vardı yazar çizerdik ne günlerdi geçmişi hatırladım Bi an

5. 15,99 a çarpıp geri gelmeliydi ama yapamadı

6. İki güzel bilançoya tehol 1,70 ten 40 a götürdüler 9~10 ay gibi bir zamanda

7. Bir lotu ikiye bölüp öyle al sat yapın bence

8. Goluboy da iki haftada 600 bin lot sattı bugün alıma gelmiş daha fazla aşağıdan satmak istemiyor o yüzden geçici Bi omuz atmış hisseye

Sayfa 102/109 İlkİlk ... 25292100101102103104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •