Kurum: Kira artışında yüzde 25'lik sınır uygulaması uzatılacak
neden ev kiralanmaza en güzel örnek...
mal senin hüküm devletin...
el kesesinden ağalık buna denir...
Kurum: Kira artışında yüzde 25'lik sınır uygulaması uzatılacak
neden ev kiralanmaza en güzel örnek...
mal senin hüküm devletin...
el kesesinden ağalık buna denir...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben imzama "boş daireler kiralık değildir" yazdığımda "ama insanlar barınma sorunu yaşıyor" gibi gerekçelerle tepki verenler olmuştu.
Şimdi bana katılanlar çoğaldı ve birçok yerde ev sahipleri "boş tutarım daha iyi" diyor.
%25 diye diretmek yerine ev sahibiyle daha adil bir oran üzerinden anlaşan kişiler, barınma sorunu yaşamaz, ve yaşamadılar da.
Barınma sorununu kim yaşayacak biliyor musunuz?
Şu anki tahliye davaları sonuçlandığında icra yoluyla tahliye edilenler yaşayacak..
Çünkü bu günden çok daha kötü bir ortamda evsiz kalacaklar.
Çünkü % 25 uygulaması gerçekten uzatılırsa, piyasada kiralık boş ev parmakla gösterilecek.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Kim kimi tutarsa, durumu çoktan başladi ülkede...
Atamasi yapilmiş memur ben gitmeyecegim demeyecegine göre, once 20k kirayi kabul edecek eve girecek , sonrada 2 ayda bir takacak kirayi, başka şansi varmi...
Ev sahibi nereye başvurursa vursun. Hesap ortada... 3 yil mahkeme sürer, mahkeme bitmeden memur evden cikar baska bir yere gecer ayni düzende...
Memur atanmasa bu sefer de evsahibi ağlayip duracak kamu hizmeti alamiyorum diyerek...
Nerden bakarsan bak sorun...
Tek suclu var burda, onu da herkes biliyor.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emlak konuttan arıyorlar 12 milyona vadi evleri 2 diye bir projeden ev satmak istiyorlar...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kesinlikle bundan sonra bende de kiralık ev yok. Evleri de boşaltabildiğim kadar çabuk boşaltmaya çalışacağım. Zammı geçtim kiralar yatmıyor. Tebligat çekiyorsun, burda öyle biri yok deyip tebligatı geri çeviriyor. Kimlik numarasına göndereceksin, emlakçı kontrattaki bilgileri başka bir kiracıyla karıştırıp yanlış doldurmuş. Emlakçı Allaha emanet, kiracı kaşarlaşmış. Uğraş dur işin yoksa. Ev sahibini koruyan hiç bir kanun yok.
Köpek besliyor. Site yönetiminden numaramı alan beni arıyor. Dilekçe verin yönetime bende gerekeni yapayım diyorum. Komşular da tırsmış dilekçe yazamıyor.
Gerçekten keriz yerine konulmaktan başka birşey değil.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Yer İmleri