Originally Posted by
selka
USD 4,25 TL ye geldi... Bıçak kemiğe dayandı.. Bu memlekette maalesef her işi kendin yapıcaksın.. Araba alırken, araba uzamnı, ev alırken gayrimenkul uzmanı, eğitim alırken eğitim uzmanı, yatırım yaparken de yatırım uzmanı olman gerek....
Olamaz isen, BİTERSİN...
Arkadaş bu memlekette yaşam çok ZOR.. İnan çok ZOR...
Kağıt üzerinde Hukuk var, Adalet var, Savcı var Polis var. Bilim adamı var, Hoca var. Uzman var işçi var. Var oğlu var...
Ama neden bu haldeyiz....
Mevduat forumunu okuyorum ama oraya yazma cesaretini kendimde bulamadım.. Yahu, TL gün geçtikçe PUL a oradan da ÇÖPE doğru gidiyor...
Bence sadece %5 değersizleşme ile ÇÖP seviyesindedir...
O sebeple 6 aydır hala %15 veren var mı? diye soru soran var... %14,80 ile ne oldu ki? %15 ile ne olucak?
Bu kadar sahipsiz, aleni bir şekilde ortada kaldığımızı hatırlamıyorum... Sorumlu birisi çıkıp BİZ BURADAYIZ arkadaş diyen yok...
Oysa SPK sı var, Hazine Müsteşarlığı var, Maliye Bakanlığı var, BDDK sı var, TCMB var, Sınai Kalkınma Bankası bakanlığı var, BIST i var var oğlu var....
Türkiye'de her kadro DOLU hem de DOPDOLU.. Ama sorumlu yok! USD 4,25 olmuş kim sorumlu?
Ekonomi Bakanlığı mı? Başbakan mı? MB başkanı mı?
Arkadaş birikimlerimiz emeğimiz eriyor...
Ben 4 TL zirve diye yazdığımı hatırlıyorum. Lakin 4,25 oldu... Memleket DİNGONUN AHIRINI geçti...
Eline 5,000,000 USD alan piyasası BIST i manüpüle edebiliyor....
Yazıktır, günahtırr bu memlekete bu insanlara ... Çıkın birisi sorumluluğu üstleniin...
Ve adam gibi 500 baz puan FAİZ artırın...
Bugün GÖSTERGE FAİZİ %15 i geçmiş senin Politika faizin %8..
%100 fark var....
Ee insaf... Nasıl uzmanlarsınız, nasıl bilirkişisiniz...
Arada 9,10,11,12,13,14 ve 15 var....
Yazık, çok yazık....
TL tutana kadar LEBLEBİ alsaydık; geçen seneki fiyat ile bu seneki LEBLEBİ fiyatı %25 zamlı...
En azından Paramızı korurduk..
Yer İmleri