Sayfa 105/1004 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Viop LIII

Altıında XAUTRY den üretilen ve reel piyasadan üretilen ikili fiyat veya kur oluşabilir. XAUTRY'yi altın olarak alamıyorsun.

Bu kısmı anlamadım abi.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Gubref altın üretiyordu değil mi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tam bütün parayı altına bağlayacağım, yok Kanada'da denizdeki çözülmüş altınları dönüştüren bakteri bulundu, yok düşen meteorda altın bulundu, yok düşük ayarlı altınlara dikkat vs haberler çıkıyor.
    nassim nicholas taleb'in kitaplarını ve makalelerini okuyun. youtube da kurcalayın dinleyin... bu bir corç soros iki... bunlar değişik kafalar... faydasını çok gördüm. en son , talebin aklına uyduk , portföy sigortası için yüklü thy satım varantı aldık... mis gibi kol gibi zarar yazıyor pozisyon, siyah kuğu bekler olduk, bu kremin su bazlı olanı var mı modunda aktar aktar gezer durumdayım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tam bütün parayı altına bağlayacağım, yok Kanada'da denizdeki çözülmüş altınları dönüştüren bakteri bulundu, yok düşen meteorda altın bulundu, yok düşük ayarlı altınlara dikkat vs haberler çıkıyor.
    [emoji23][emoji23][emoji23] Ahh o duvar yok mu o duvar.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    nassim nicholas taleb'in kitaplarını ve makalelerini okuyun. youtube da kurcalayın dinleyin... bu bir corç soros iki... bunlar değişik kafalar... faydasını çok gördüm. en son , talebin aklına uyduk , portföy sigortası için yüklü thy satım varantı aldık... mis gibi kol gibi zarar yazıyor pozisyon, siyah kuğu bekler olduk, bu kremin su bazlı olanı var mı modunda aktar aktar gezer durumdayım.
    Prof falan mısin abi sen, cidden kafamda canlandırmaya çalisiyorum, oturmuyor bir yere.

6.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Gubref altın üretiyordu değil mi

Eczacıbaşı Esan madencilik ile altın işinde

https://www.esan.com.tr/tr/faaliyetl...madenler/altin

Bugün ağaç filan dinlemeyin madenleri çıkarın mesajı aldım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23] Ahh o duvar yok mu o duvar.

Sana bir şey yaptırılmayacak ise bin tane bahane bulunuyor.

8. Geçen bir sohbet programında teknik analize güvendiğin anda artık haber vs bakmaman gerekiyor dediler.

Sayfa 105/1004 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •