Sayfa 1057/1366 İlkİlk ... 575579571007104710551056105710581059106711071157 ... SonSon
Arama sonucu : 10925 madde; 8,449 - 8,456 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Forumlarda, özellikle hisse topiklerinde yazmak, paylaşımlarda bulunmak oldukça zor. Örneğin hisse hakkında bir bilgi aktarıyorsunuz, insanlar hemen yanlış anlayabiliyor veya ister istemez yönlendirmeye girebiliyorsunuz. Ayrıca kaba saba üyelerin iğrenç baskısına da maruz kalıyorsunuz. Bu tür profiller yüzünden veriminiz düşüyor, onların hakaretlerine cevap vermekle ömrünüz geçiyor ve her gün ömürden yiyorsunuz. Sırf bu yüzden hisse topiklerinden uzaklaşmaya karar verdim...Başkan bir gün mesaj attı ve buraya davet etti. O günden beri buradayım, sağolsun kendimi daha huzurlu ve rahat hissediyorum...Buradaki verimim, insanlara faydam, bilgi paylaşımım az olduğundan tabiiki düşük seviyede, ama en azından tartışmadan uzak ve kafam rahat vaziyette...

Hisse topiklerinden uzaklaşmakla kim kaybetti, kim kazandı, tartışılır... Bence her zamanki gibi kavgacı kaba zihniyet kaybetti...
    Burada ne yaptığınızı tam olarak anlamış değilim , anladığım hisse net ailesine katılmış olmanızdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Burada ne yaptığınızı tam olarak anlamış değilim , anladığım hisse net ailesine katılmış olmanızdır
    Burası hisse topiği değil, hisse ile ilgili tartışmaları bulamazsınız. Olursa eğer, git hissenin sayfasına yaz, neyse derdini veya meseleni oraya anlat deniliyor..Burada genellikle yarışma ile ilgili saygın ve seviyeli sohbetler, güncel ve gündem ile ilgili konular yer alıyor. Bazen yine seviyeli komik ve yine seviyeli eğlenceli şeyler de oluyor...Başka neyi bekleyebilirsiniz ki, daha ne olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    burası hisse topiği değil, hisse ile ilgili tartışmaları bulamazsınız. Olursa eğer, git hissenin sayfasına yaz, neyse derdini veya meseleni oraya anlat deniliyor..burada genellikle yarışma ile ilgili saygın ve seviyeli sohbetler, güncel ve gündem ile ilgili konular içeriyor. Bazen yine seviyeli komik ve yine seviyeli eğlenceli şeyler de oluyor...
    Ben gene bir şey anlamadım, şöyle ilk mektep talabesine anlatır gibi, artık burada bir geliriniz mi olacak olacaksa nasıl ,mesela yarışmaya katılan sayısı artnca size bir artısı mı olacak olacaksa eğer şu yarışmaya katılayım bari bir işe yarayayım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    ben gene bir şey anlamadım, çöyle ilk mektep talabesine anlatırgibi, artık burada bir gelirinizmi olacak olacaksa nasıl ,mesela yarışmaya katılan sayısı artnca size bir menfaatimi olacak olacaksa eğer şu yarışmaya katılayım bari bir bir işe yarayayım...
    Her şey para değil, siz de biliyorsunuz, fakat anlamak istemiyorsunuz...İnsanoğlu böyle bir şey...siz sanki buraya değil de, hissenin kendi topiğine yazınca, para mı kazanmış oluyorsunuz...ayrıca kurucusu alır mı bilmiyorum...üzerinize alınmayın lütfen...

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Her şey para değil, siz de biliyorsunuz, fakat anlamak istemiyorsunuz...İnsanoğlu böyle bir şey...siz sanki buraya değil de, hissenin kendi topiğine yazınca, para mı kazanmış oluyorsunuz...üzerinize alınmayın lütfen...
    E o zaman davete ne gerek var zaten herkes yazabiliyor, kurallara uyduğu sürece

Ben gene bir şey anlamadım, şöyle ilk mektep talabesine anlatır gibi, artık burada bir geliriniz mi olacak olacaksa nasıl ,mesela yarışmaya katılan sayısı artnca size bir artısı mı olacak olacaksa eğer şu yarışmaya katılayım bari bir işe yarayayım...
    kafana göre takıl
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yok dönmedim, artık sahalara inmeyi de düşünmüyorum. Burada büyük şefin ekibinde yer almaktan dolayı mutluyum...
    yarışmaya devam kağıt almadığın sürece para kaybetmiyorsun
    kendimden biliyorum mayıs 2016 da ortalama 2.90 dan dolara döndüğümden bu yana hesabımda hiç eksilme olmadı
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yarışmaya devam kağıt almadığın sürece para kaybetmiyorsun
    Kendimden biliyorum mayıs 2016 da ortalama 2.90 dan dolara döndüğümden bu yana hesabımda hiç eksilme olmadı
    100 usd'niz 120 usd olmadı ama döviz yatırım aracı değildir olamaz.....

Sayfa 1057/1366 İlkİlk ... 575579571007104710551056105710581059106711071157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •