Sayfa 106/312 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2489 madde; 841 - 848 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by aliyaşar Yazıyı Oku
    arkadaş kağıt brüt takasta değil..açığa ve kredili satış yasağı var ilk baş bunu öğren..ikisi farklı şeyler..
    vbts kapsamından çıkıyor .doğru diyorsun.saygılar

2. GAZMANBABA.BİLANÇODA GELDİ...inceledinizmi düşüncen nedir .eski uzun zamandır tahtadasın takipçisin güzel paylaşımların var.yorumunu bekleriz.saygılar.

3. Vergi dairesinden ziyade konsalide önemli mutfakta neler olmuş ev ve yaşamda onu görmek lazım.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Vergi dairesinden ziyade konsalide önemli mutfakta neler olmuş ev ve yaşamda onu görmek lazım.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
    eyvallah..güzel paylaşımlarını bekliyoruz .inş hepimiz için hayırlı olur...

5.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    aynen dostum . ne yapmalı böyle kabul etmeli kişileri saygılar....
    Yanlış onu bana değil sana diyor..brüt takasta olsa aldığın gün satamazsın peki şimdi niye satabiliyorsun..böyle bilip bilmeden yorumlar yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim..inanmıyorsan hemen 1lot alıp sat bakalım..gerçeği görürsün..

6.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.

Bekliyoz....ateş yanıyor,şiş elimde.....

7. dün oyak tahtada .aldıklarını verdimi .haberi olan varmı...

8.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Bekliyoz....ateş yanıyor,şiş elimde.....
    Görüşlerimi yazmakta hürüm,tavsiye değildir yazmışım,burası forum,üstüme gelme k....m.Harbiden ismin cük oturmuş..

Sayfa 106/312 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •