Sayfa 106/401 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 841 - 848 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hesapladım da simdi 200 bin lota yani 160 bin liraya 1200 metrekarede fazla kapalı depo üstüne oteller cabası. Allah allah

2. Bu arada asla alım zamanı degil bana göre acıklabsın 3. Ceyrek bilancolar dibi b varsa görsün sonra alırım su an bana rysas Yükseltip buraya atlasınlar gibi geliyor en almadım ekimdede almam

3.  Alıntı Originally Posted by Yeniayukr Yazıyı Oku
    Bu arada asla alım zamanı degil bana göre acıklabsın 3. Ceyrek bilancolar dibi b varsa görsün sonra alırım su an bana rysas Yükseltip buraya atlasınlar gibi geliyor en almadım ekimdede almam
    Üçüncü çeyrek zaten kur dalgalanmalarının en üst düzeyde hissedileceği dönem olacak. Burası neticede borsa ve tahminler değil belirli gerçekler üzerinden gerçekleşmeler oluyor. Yaşar Erdinç Hoca'nın sevdiğim bir benzetmesi vardır. Aracın direksiyonunu sağa çevirirseniz, normalde aracın da sağa dönmesi gerekirken, borsada sola dönerse şaşırmayın der. Bekleyip göreceğiz. Ytd..

bilanco ne kadar kotu gelir? bu tl kira isi ne kadar etkiler?

5. En son duran varlık haberine bakarsanız ne kadar şaibeli bir şirket oldugunu anlarsınız. 2yüz küsür m2 arsaya yaklasık 3m tl. O.g. Max zarar göstermek için elinden geleni yapıyor p.k.

6.  Alıntı Originally Posted by Sailor1979 Yazıyı Oku
    En son duran varlık haberine bakarsanız ne kadar şaibeli bir şirket oldugunu anlarsınız. 2yüz küsür m2 arsaya yaklasık 3m tl. O.g. Max zarar göstermek için elinden geleni yapıyor p.k.
    Değerlendirme raporunda tamamı 74.239.700 tl değer biçilen hisseli boş arsanın 235 m2 lik kısmını yaklaşık %4.9 kısmına tekabül eder 2.817.227 tl satın alınmaktadır.Bu nasıl hileli işlemdir.Değerlendirme raporunu baz alırsak arsa değeri1.500.000 tl ediyor. Adamlar örtülü ve dolaylı sermaye aktarımını ALENEN yapmaktadır.SPK nın bu duruma seyirci kalmaması gerektiği kanaatindeyim.
    Son düzenleme : selimsen; 14-10-2018 saat: 09:07.
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

7. Ortak mülkiyetli bir arsanın küçük bir kısmını niye alırız..Kanımca diğer ortaklardaki payların da alınabilecek kısmı alınıp alınamayan kısımlar için izale-i şuyu ortaklığın giderilmesi davası ile tamamı alınacak..11 metrekare arsa..60 milyon değer..[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Etrafına bakınca Otel ya da yurt arsası gibi duruyor

8. Piyasaya GYO'nun nakit konusunda bir sıkıntısı olmadığını lanse etmek için yapılmış bir hareket olabilir. Keza yaşanan son kur dalgası sonrası bir de üzerine döviz kontratların iptal edilmesi şirketi zor duruma düşürdü. Hisse çöp fiyatında ve şirket üzerindeki algılarda çok bozuk. Bu sene yeniden değerleme kârları da kurtaramayacak patronu, hem burda hem de ana şirket RYSAS'da radikal bir şeyler olacak ama ne?

Sayfa 106/401 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •