Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 106/854 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 6924 madde; 841 - 848 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bugün bir arkadaşım aradı bana karton al haftaya genel kurulu var bedelsiz verecekmiş dedi ....olacak falan diye de rakam bile verdi...Aslında bunca yıllık tecrübe göre hemen satmalıydım ama fırsat bile vermeden gelen tavanlar beni işkillendirdi ve engelledi...sonuç bu kağıt ne yapıyor ne ediyor kimse bilmiyor altına basa basa tekrar söylüyorum karmış geleceğin sektörü imiş bu kağıda fark etmiyor adamlar bedelsizi kullanarak her sene deli para kazanıyorlar..Tek beklenti bedelsiz bedelsiz verirse verecekse bu kapıt gider başka türlüsü yokkkk

2.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Bugün bir arkadaşım aradı bana karton al haftaya genel kurulu var bedelsiz verecekmiş dedi ....olacak falan diye de rakam bile verdi...Aslında bunca yıllık tecrübe göre hemen satmalıydım ama fırsat bile vermeden gelen tavanlar beni işkillendirdi ve engelledi...sonuç bu kağıt ne yapıyor ne ediyor kimse bilmiyor altına basa basa tekrar söylüyorum karmış geleceğin sektörü imiş bu kağıda fark etmiyor adamlar bedelsizi kullanarak her sene deli para kazanıyorlar..Tek beklenti bedelsiz bedelsiz verirse verecekse bu kapıt gider başka türlüsü yokkkk
    koyu ile puntoladığım kısmı okuyunca canım sıkıldı
    böyle birşey patron harici kimse bilemez
    patron karısına bile söylemez yani o derece
    ama ben yükseliş temel gerekçeler ile oluyor diye düşünürken bunları okuyunca canım sıkılıyor
    eski tas eski hamam diye düşünüyorum
    bu durumda bu spekülasyonun sonucunun ne olacağı geçmişte her sene ne olduğuna bakılarak görülebilir
    yazık ya gerçekten çok yazık
    simitçi kahveci gazozcu yine bu muhabbetlere girmiş
    bugün ki işlemlerden bir anormallik olduğu belliydi
    normalde esas buralarda mal alıp kimseye fırsat vermemeliydi diye düşünürken A1 gibi çorbacı günün en iyi alıcısı
    satan credıtden kendileri oldu
    patronun can çıkar huy çıkmaz demek ki
    yazıklar olsun be sana patron
    Az insan çok huzur

direnc calıştı. büyükler satışa gecti. 9bilinmeyenli denklem. satsan satılmaz. alsan alınmaz noktasına getirdiler. günlük grafiği boğa piyasası grişinde bıraktılar bakalım girebilecekmi. cep to cep 127bin lot dile kolay 10bin yapmazken günlük.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,611
    Buyrun neden gidiyor sorularının sebebi önce bu adam yazıyor ardından ithal kartona vergi mergi ardından arazi değerlemesi haberinin dipnotunda görenler görmeyenler görüp de söylemeyenler ya da şirketin işine gelemeyen bir mebşağ olarak görenler!!! Ardından 5 Mayıs genel kurul derken adamlar psikolojiyi de biliyor yok tavan olduğu görülmemiş yok bedelsiz vermezmiş yok karton kapasitesi belliymiş vs derken kağıt 532 yakıyor sizce tesadüf mü bunlar!21 Nisan'dan herkes kartoncu herkes umutlu sonra ???499 Tarihi zirve mirve sonra çat bu mu yani!
    [/QUOTE]

"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,611
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Buyrun neden gidiyor sorularının sebebi önce bu adam yazıyor ardından ithal kartona vergi mergi ardından arazi değerlemesi haberinin dipnotunda görenler görmeyenler görüp de söylemeyenler ya da şirketin işine gelemeyen bir mebşağ olarak görenler!!! Ardından 5 Mayıs genel kurul derken adamlar psikolojiyi de biliyor yok tavan olduğu görülmemiş yok bedelsiz vermezmiş yok karton kapasitesi belliymiş vs derken kağıt 532 yakıyor sizce tesadüf mü bunlar!21 Nisan'dan herkes kartoncu herkes umutlu sonra ???499 Tarihi zirve mirve sonra çat bu mu yani!

kartonda herkes kendi fikrini ortaya koydu patron farklı oynadı spek farklı oynadı!Şu listede olup da gitmeyen hisse diye atlayanlar da olmuştır velhasıl kelam borsa böyle işte!
    Son düzenleme : Filozof; 15-05-2020 saat: 14:38.
    "Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Yarın ola hayrola bakalım yine satmadığımıza pişman mı edecekler yoksa alıp götürecekler mi??? Sayın filozof yarın size yine bolca mesai var alan satanları bildirmenizi rica ediyoruz..

7. biraz sağa sola baktım
    twiitr falan
    feci bir pazarlama başlamış
    bu sene o sene mi falan filan
    midem daha da bulandı
    ben bu filmi geçtiğimiz 10 sene çok izledim
    her sene kurbanlar değişti filmin senaryosu hiç değişmedi
    biz burada meğer boşa temel anlatıyormuşuz
    bir şirketin değerinin temel gerekçeler olduğunu bu ülkede kimse anlamamış halen
    anlamaya da niyet hiç yok görünen
    kimsenin umurundada değil zaten belli
    herkes kısa yoldan köşe olmanın derdine iyice düşmüş
    herkes hakettiğini yaşar bu hayatta
    umarım çok insanın canı yanmaz şu zor günlerde
    bir süre bu rezillikleri görmemek adına buralara uğramayacağım
    hayırlısı olsun
    Az insan çok huzur

8. Borsa oyun değildir..Yatırımdır..

Sayfa 106/854 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri