Sayfa 106/148 İlkİlk ... 65696104105106107108116 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Bazi kimseler hic bikmiyor.
    Bkz. Temcit pilavı

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şurada hazır moda girmişim güzel güzel hikaye anlatır gibi hisse nasıl bilancoyla basit bir biçimde analiz ediliri anlatıyorum.

kurdugunuz cumleye bak.

ANca boyle kınayeler yaparsınız zaten birinizinde cıkıp bilgilendirici öğretici eğitici mesaj yayınladıgını görmedim şurada.

Anca Su kara yolunu bulur düştükçe al üzülme al yat kalk al kafana takma al dan başka bildiğiniz ne var ?

birinizde cıksın kardesım bende su sekılde analiz ederim.ç geçmişten su sekılde hisse su sekılde bulnuur sudur budur desin ya.

KEŞKE BAŞKALARIDA BOYLE ŞEYLER ANLATSIN DİYE YANIP TUTUŞUYORUM BEN. BELKİ BİRŞEY ÖĞRENİRİM DİYE SAGA SOLA BAKIYORUM.

İNSANLARA ŞU HİSSEYİ AL BU HİSSEYİ AL KAFANA TAKMA AL ÜZÜLME AL DİYECEK ADAM LAZIM DEĞİL.

İNSANLARA NASIL ANALİZ EDİLECEĞİNİ ÖĞRETECEK ARKADAŞLAR LAZIM.

BİR SÜRÜ İŞİM ARASINDA İNSANLARA BİRŞEYLER GÖSTERMEK VE ÖĞRETMEK HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN OKADAR YAZI YAZIP RESIM CIZIYORUM ŞU YAZIYI YAZMAK YARIM SAATİMİ ALDI.

BİRİ GELİYOR TENCİT PLAVI DIYOR BUTUN MODUNUZ DÜŞÜYOR.

İYİ KARDESIM NE DİYEYİM SİZ İSTEDİĞİNİZ YAPIN NE DİYEYİM.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    şurada hazır moda girmişim güzel güzel hikaye anlatır gibi hisse nasıl bilancoyla basit bir biçimde analiz ediliri anlatıyorum.

kurdugunuz cumleye bak.

ANca boyle kınayeler yaparsınız zaten birinizinde cıkıp bilgilendirici öğretici eğitici mesaj yayınladıgını görmedim şurada.

Anca Su kara yolunu bulur düştükçe al üzülme al yat kalk al kafana takma al dan başka bildiğiniz ne var ?

birinizde cıksın kardesım bende su sekılde analiz ederim.ç geçmişten su sekılde hisse su sekılde bulnuur sudur budur desin ya.

KEŞKE BAŞKALARIDA BOYLE ŞEYLER ANLATSIN DİYE YANIP TUTUŞUYORUM BEN. BELKİ BİRŞEY ÖĞRENİRİM DİYE SAGA SOLA BAKIYORUM.

İNSANLARA ŞU HİSSEYİ AL BU HİSSEYİ AL KAFANA TAKMA AL ÜZÜLME AL DİYECEK ADAM LAZIM DEĞİL.

İNSANLARA NASIL ANALİZ EDİLECEĞİNİ ÖĞRETECEK ARKADAŞLAR LAZIM.

BİR SÜRÜ İŞİM ARASINDA İNSANLARA BİRŞEYLER GÖSTERMEK VE ÖĞRETMEK HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN OKADAR YAZI YAZIP RESIM CIZIYORUM ŞU YAZIYI YAZMAK YARIM SAATİMİ ALDI.

BİRİ GELİYOR TENCİT PLAVI DIYOR BUTUN MODUNUZ DÜŞÜYOR.

İYİ KARDESIM NE DİYEYİM SİZ İSTEDİĞİNİZ YAPIN NE DİYEYİM.
    Erhan hocam sizin uvy goruslerinize hic katilmam ama yazilarinizi mumkun oldugunca okurum yazma azminizi hep takdir ederim.karsit gorus her zaman iyidir....

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Grafikte brezilyalilarin şirketi ne zaman aldığını isaretleyebilir misiniz?

YTD
    YTD

4.  Alıntı Originally Posted by bysb Yazıyı Oku
    Grafikte brezilyalilarin şirketi ne zaman aldığını isaretleyebilir misiniz?

YTD
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

bence bu kadar kolay değil her şey bizim gördüğümüz gibi bilançolarda değil fastweb bendede var ama bu duruma vergisel olarak ta yaklaşmak gerek maliyet az kazanç fazla olunca oluşan kardan birileride hakkını alacak bunun içim hareket alanı zaman içinde azalsada bittiğini düşünmüyorum faaliyet giderlerini arttırararak karı düşük tutarak şirtket karını düşük tutabilmekte da var bu işte sadece makasın ucu nerde onu bilemiyoruz yoksa her türlü kalem oyunu halen ve kalem patronun elinde nerden keseceğini kestirebilmek önemli yatırımcıdan mı kessin harcama gösterip karı düşürüp yoksa benim şirketim değerli bak bak ben iş yapıyorum kar yapıyorum desin. bence kar göstermek yatırımcı için değerli olsada patron için oldukça MASRAFLI OLUR. bu kalem oyunları maalesef bu gün için çalışır vaziyettte.
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

6.  Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    bence bu kadar kolay değil her şey bizim gördüğümüz gibi bilançolarda değil fastweb bendede var ama bu duruma vergisel olarak ta yaklaşmak gerek maliyet az kazanç fazla olunca oluşan kardan birileride hakkını alacak bunun içim hareket alanı zaman içinde azalsada bittiğini düşünmüyorum faaliyet giderlerini arttırararak karı düşük tutarak şirtket karını düşük tutabilmekte da var bu işte sadece makasın ucu nerde onu bilemiyoruz yoksa her türlü kalem oyunu halen ve kalem patronun elinde nerden keseceğini kestirebilmek önemli yatırımcıdan mı kessin harcama gösterip karı düşürüp yoksa benim şirketim değerli bak bak ben iş yapıyorum kar yapıyorum desin. bence kar göstermek yatırımcı için değerli olsada patron için oldukça MASRAFLI OLUR. bu kalem oyunları maalesef bu gün için çalışır vaziyettte.
    bize sunulan bu bundan kuşku duyacaksak borsada olmamız hata olurdu.

elimizde bakmamız için verilmiş bir bilanco var makyajlımı makyajsızmı ne olmuş bunun cok ılgılenmem makyajlı bılanco nasıl tespit edilir onunla ilgilide bir fikrim yok. Borsada isek bilancolara bakıp karar vermekten başka alternatifimiz yok.

2,5 - 3 lıradan malı almışsın cıkmış 21 lıraya bu saaten sonra azıyla kuş tutsada her türlü kardasın. patronun ne yaptıgı vergi ödememek için karı düşürdüğü vesairesi artık sizi çok ilgilendirmemeli.

Para kazandınız mı evet kazandık yöntem calıstımı calıstı. Gerisi teferruat zanımca.

özür dilerim Üstad amacım kesinlikle fren değil bu ortamda aldıklarım verdiklerim ile kıyas götürmez fikrimi söyledim nacizane bunu kesinlikle eleştiri için değil fikir zenginliği için dedim yoksa hepimiz aynı gemideyiz hata var ise tekrar özür topic sizin
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

8.  Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    özür dilerim Üstad amacım kesinlikle fren değil bu ortamda aldıklarım verdiklerim ile kıyas götürmez fikrimi söyledim nacizane bunu kesinlikle eleştiri için değil fikir zenginliği için dedim yoksa hepimiz aynı gemideyiz hata var ise tekrar özür topic sizin
    estafurullah ne özrü bende onun için söylemedim.

Sayfa 106/148 İlkİlk ... 65696104105106107108116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •