Sayfa 106/881 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 841 - 848 arası.

Konu: EndeksS

1. mesaj 811, 12, 13, 14, 15, 16,...822, 824 ten devamla, yani majör (günlük) yelpaze analizlerinden devamla
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

geçen hafta bir kaç kez paylaştığım grafikte, 1 le işaretlediğim bölge ile bizi bir çizgi ayırıyor, sonuçta gördüğünüz üzere bir yükselen kanaldayız ama piyasa kanalın alt çizgisini test ederse long için sıkıntılar olabilir, pozisyonlarda buna dikkat edilmeli,..kaldıraçlar ona göre olmalı,..
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

yakından bakış

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

keza aynı short bölge durumu, arada sadece bir çizgi var ve dün gelişen aşağı baskılı yatay piyasa bu çizgi üstüne baskılandı, saatlikte yukarı ataklar bir iki bar sonra tekrar aşağı döndü

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sistemsel durum kesintisiz kırmızı,

bütün bunlardan çıkardığım sonuç:

dünyanın sonu değil ama long için temkinli olmalıyız, yada günlüklerde bir dönüş, bir yeşil çubuk en azından yakalamalıyız,...akabinde ters gelişse dahi bize zaman kazandırır ama bu hali ile ve aynı bölgede 4 gündür baskı yememiz long manasında durumu zora sokabilir, o nedenle temkinli duruşu hak eder

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sabah yaptığımız majör analiz daha bir belirgenleşiyor, çizgi altına short bölgeye sarkma gün ilerledikçe gözükmeye başladı, ..

aklımızda olsun, eğer ilk pembeok olursa ikinciside mutlaka peşinden gelir,..

yarın perşembe, ...abd verileri günü piyasa mutlaka bu perşembeyi veya cumayı bekleyecektir,

nedeni şu abd verileri önemli olduğu için değil, piyasaları ABD ye göre oynatmak önemli olduğu için

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

yazık oldu waelleyi,

bu kadar emek sarf etmişken tam da düşüş trend çizgisini yukarı kırmışken, götün götün böle aşağıya, ah emekler ah

7. s.a. hocam nasılsınız? Eski topikte arada dünyadaki gelişmeler üzerine de yazılarınız olurdu, şimdi neden yok acaba? yazmayı düşünüyormusunuz? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    s.a. hocam nasılsınız? Eski topikte arada dünyadaki gelişmeler üzerine de yazılarınız olurdu, şimdi neden yok acaba? yazmayı düşünüyormusunuz? tşk.
    way way vay, selam TIFIL,....teşekkürler umarım sende iyisindir,..oraya başlarken düşünsel bir başlangıç yapmış idik ve o hızla dünya düzenini anlatan araka arkaya 3 düz metin yazmış idik,..

buraya başlangıç hiç ortada yokken aniden oldu bu birincisi,
    ikincisi, önce mtx e bulandım, usul usul kenardan takip edeyim zaten zamanım yok dedim, sonra TA ya bulandım yine, sonra foruma bulandım, orası mı burasımı derken oranın teknik sorunları olduğundan son anda burası oldu,..

yani burasının eksiği TA idi, bende bu malzeme bende var buradan fayda üretebilirim diye düşünmüştüm,..o nedenle dünya meseleleri fazla yok, X lı topik yterince tartışıyor bunları zaten, bir de zamanında bunları yazdık dolduk be TIFIL,..

ülkenin hali ''derdim iker derdine dönüştü'' görüyorsun, herkes bir alem oldu,..kimsenin kimseye eywallahı kalmadı pek,..

şu excell analizlerin duruyorsa sende buraya o excell lerden analiz edebilirsin,..özledik o müthiş analizlerini,..yeşil ve kırmızı kareleri

Sayfa 106/881 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •