mesaj 811, 12, 13, 14, 15, 16,...822, 824 ten devamla, yani majör (günlük) yelpaze analizlerinden devamla
mesaj 811, 12, 13, 14, 15, 16,...822, 824 ten devamla, yani majör (günlük) yelpaze analizlerinden devamla
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
s.a. hocam nasılsınız? Eski topikte arada dünyadaki gelişmeler üzerine de yazılarınız olurdu, şimdi neden yok acaba? yazmayı düşünüyormusunuz? tşk.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
way way vay, selam TIFIL,....teşekkürler umarım sende iyisindir,..oraya başlarken düşünsel bir başlangıç yapmış idik ve o hızla dünya düzenini anlatan araka arkaya 3 düz metin yazmış idik,..
buraya başlangıç hiç ortada yokken aniden oldu bu birincisi,
ikincisi, önce mtx e bulandım, usul usul kenardan takip edeyim zaten zamanım yok dedim, sonra TA ya bulandım yine, sonra foruma bulandım, orası mı burasımı derken oranın teknik sorunları olduğundan son anda burası oldu,..
yani burasının eksiği TA idi, bende bu malzeme bende var buradan fayda üretebilirim diye düşünmüştüm,..o nedenle dünya meseleleri fazla yok, X lı topik yterince tartışıyor bunları zaten, bir de zamanında bunları yazdık dolduk be TIFIL,..
ülkenin hali ''derdim iker derdine dönüştü'' görüyorsun, herkes bir alem oldu,..kimsenin kimseye eywallahı kalmadı pek,..
şu excell analizlerin duruyorsa sende buraya o excell lerden analiz edebilirsin,..özledik o müthiş analizlerini,..yeşil ve kırmızı kareleri
![]()
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri