Sayfa 106/109 İlkİlk ... 65696104105106107108 ... SonSon
Arama sonucu : 865 madde; 841 - 848 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1. Dstkf bist 30 a girmiş vkfbn bist 30 dan çıkmış tam komedi oldu herşeyiiyle bist spk... Dstkf nin dd si 29,78 TL
    Mepetin dd si de 27,64 TL arada çokta Bi fark yok bizimde bist 30 a girme ihtimalimiz var demektir tabi önce şu alt pazardan çıkmak lazım
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Sankim günlük minimum 30 ila maximum 150 bin lot luk Bi toplama faaliyeti var ama ortalama 70~80 bin lot gibi bu Bi hissiyat başka bişey değil

3. Aha biz yazarken bist + ya dönmüş acaba hangi hissem yüzümü güldürecek

4. Geçende tv de fincan kulp anlatan biri turkiyenin fortuna 500 ünde ilk 10 unda olan bir şirket için 4 liraydı kimse yüzüne bakmıyordu şimdi olmuş 180 lira nasıl oldu anlamıyorum dedi bu şirket 400 lere gitti geri geldi neyse ama bu fincan kulp anlatan kişi tav THY... Vs vs şirketleri öve öve bitiremiyor bende THY 7 liraydı Pgasus 5 liraydı sasa 5 liraydı..... Diye söylerim Haa aselsan da 1 lirayken kimse yüzüne bakmıyordu burada şunlar bunlar bu fiyattı almadık derken yaptığımız milyonluk hatadan bahsediyoruz yoksa o şirketin kötü olduğunu ima etmiyoruz ha o şirketler çok düşük fiyatlardayken çok yerinde saydı o dönemlerde civelek çok hisse vardı sürekli hareket içinde ky hareketli hisseyi sever ha şimdi de mepet yerinde sayıyor hareket yok şimdi de bu hareketsiz hisseye gelen ky ya şaşıyorum neyse günün hissesi benim nazarımda a1cap tı

5. Bişey daha şimdi tv de kendini yırtarcasına banka banka diyenler faizler düşecek bankalara yarıyacakfalan filan diyenlere iki sene 3 sene 5 sene önce bu faizler aşağıdayken niye bu derece kendinizi yırtmıyordunuz derim kimse yüzüne bakmıyordu Bi hikaye vermiyorlardı yatırımcıya bundan iki üç ay önce gyo gyo diye bas bas bağırdılar ama ky gitmedi gyo ya gitmiyordu şimdi bankalar üzerinden yapıyorlar aynı şeyi sebebini ben söyliyeyim bu tv ler ve internette ki yazan çizen önemli şahsiyetler pozisyon alıyor sonra yönlendirme yapıyorlar zaten malum kanal günde 10 kere söylüyor Bi tane daha var o kanalın Bi benzeri onlarda aynı şekilde ky yı yönlendiremediklerinde de kuduruyorlar en eski yöntem tüm aracı kurum analistleri danışmanları lafa gyo banka diyerek söze başlıyor ama z kuşağı işte gitmiyor anca balinalar çekerler sonrada bir birlerini severler

6. Başka bişey den bahsedecem bu finans danışmanlarının hepsi bitcoin ilk çıktığında hepside böyle bişey olmaz diyordu hiç bir teminatı yok diyorlardı 60 bin dolar olana kadar hala kötülüyorlar geldi 17 000 dolara geri çıktı 120 bin dolar oldu şimdi herkesin Bi fikri var bülbül gibi ötüyorlar

7. İki gündür yoktum yine beni konuşturacaksınız İnvest biri çıkmış petrolü sattım parayı buraya basacam 20 milyonluk hise aldım yok 450 milyon daha var demiş galiba eski parayla konuşuyor yoksa daha düne kadar 20 milyon la 1.5 milyon lot alabiliyordun bu günlerde kademede öyle alış satış olmadı olsa ben görürdüm + kademeler belli üç beş lotla dönüyor dün galip Bi girmiş hisseye işte biraz lot toplamış ben size söyliyeyim 20 milyonu 10 parçaya böl her gün alış yap belki ilk 5 gün tavan olmaz ama 5. Günden itibaren tavan çeker bu hisse neyse gelelim 450 milyona o 450 milyon dediğin parayla bu hissenin dolaşımdaki lotlarının 2/3 ünü alırsın 26 milyon lot eder hadi fiyat yükseldi alımlar la felan sen 15 milyon topla neyse eski paradır o veya şöyle diyeyim galip ve adamları hisse satmasın 5 milyon hisse toplayamazsın bu hisseden o kadar net birde petrol istasyonu sattım diyor 450 milyon para var ulan bu şirketin 20 küsür petrol istasyonu 20 küsür dinlenme tesisi var Bi petrol istasyonu 450 milyon ediyorsa bu şirketin öz sermayesi 20 milyar eder ya + gayrımenkuller var birde kocaman avm var metro city trade batumi jsc 29.270 000 usd ye alınmış ne konuştuğunu bilmeyen biri kısaca veya maytap geçiyor veya eski paradır kendisinde pompacı dır yada kedidir o kedi

8. Bu borsada böyle Bi hisse var gerisini konuşmaya gerek yok

Sayfa 106/109 İlkİlk ... 65696104105106107108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •